Rechtsbijstandverzekering advies

 

U wilt rechtsbijstandverzekering advies?

 

Stel u voor: U blijft na een verbouwing met een lekkend dak achter. Of de bank, speciaal voor u op maat gemaakt, heeft de verkeerde bekleding en de leverancier wil hem niet terugnemen. Stuk voor stuk vervelende en frustrerende situaties, waarin u vaak niet weet bij wie u terecht kunt om uw recht te halen. Onze rechtsbijstandverzekering helpt u daarbij.

Let op! Bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering geldt een wachttijd van minimaal drie maanden. U kunt de verzekering niet gebruiken voor een geschil dat al loopt. Daarom is het verstandig een rechtsbijstandverzekering af te sluiten als het kwaad nog niet is geschied. Regel het daarom vandaag nog. Bereken uw premie, vergelijk de voorwaarden en sluit direct de rechtsbijstandverzekering af die bij u past.

 

Meer over onze rechtsbijstandverzekeringen  →

 

Persoonlijk advies in Groesbeek

Er komt nogal wat kijken bij het aangaan van een nieuwe rechtsbijstandverzekering of aanpassen van uw huidige rechtsbijstandverzekering. Elke situatie is anders en vraagt om een andere oplossing. Voor een persoonlijk rechtsbijstandverzekeringadvies op maat kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs. Ook voor een second opinion kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

Doordat wij op geen enkele manier gebonden zijn aan verzekeringsmaatschappijen, is het voor ons mogelijk om uit producten van een groot aantal aanbieders te kiezen en u zo steeds een passend advies te doen.