Hypotheek berekenen

Home » Hypotheken » Hypotheek berekenen

Hypotheekberekening

Al aan uw hypotheek gedacht?

HV Hypotheken helpt u graag om de juiste keuze te maken. U krijgt bij ons een deskundig en eerlijk hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseur is namelijk officieel erkend door de Stichting Erkeningsregeling Hypotheekadviseurs. Deze kwalificatie is in het leven geroepen om duidelijkheid te verschaffen over de professionaliteit en kwaliteit van hypotheekadviseurs.

Vind de ideale hypotheek via HV

De hypotheekmarkt kent vele aanbieders en hypotheekvormen. Dat kan het voor u zeer moeilijk maken om de juiste hypotheek te vinden.

Geen probleem! Onze hypotheekadviseurs berekenen uw financiële ruimte en brengen uw opties helder een beeld.

Edit STS1781

Vraag een vrijblijvende hypotheekofferte aan

Aangezien wij bemiddelen voor bijna alle hypotheekverstrekkers in Nederland zoeken wij voor u, geheel vrijblijvend, de ideale hypotheek.

Uw hypotheek is tenslotte meer dan lage rente alleen. Uw hypotheek is maatwerk!

Welke hypotheekvormen zijn er?

Er zijn verschillende manieren om geld te lenen voor de aankoop van een woning. Dit wordt de hypotheek genoemd. Hypotheken bestaan in allerlei vormen en maten, met aan elke hypotheek weer andere voorwaarden verbonden. HV Hypotheken bemiddelt bij alle hypotheekvormen!

STS1766 1

Annuïteitenhypotheek

 • Vast bedrag per maand
 • Bruto maandlasten blijven gelijk
 • Geen restschuld
 • Een deel hypotheekrente
 • Een deel aflossing

 

Lineaire hypotheek

 • In het begin hoge maandlasten
 • Bedrag wordt elke maand lager
 • Geen restschuld
 • Een gelijk deel aflossing
 • Rente over resterende schuld wordt steeds lager

Aflossingsvrije hypotheek

Dit is een lening voor de aanschaf van een woning zonder een zogenoemd aflossingsschema. Degene die een huis koopt is normaliter verplicht over de periode van de lening rente te betalen. Deze wordt dus niet aan de opgebouwde schuld toegevoegd. In een aflossingsvrije hypotheek kan worden bepaald dat de lening na 30 jaar moet worden afgelost.

 

Ondernemershypotheek

Voor ondernemers is het soms lastig om een hypotheek af te sluiten. De meeste geldverstrekkers vragen om de bedrijfsresultaten van de afgelopen 3 jaar.  Aanbieders en NHG bieden steeds meer mogelijkheden, ook wanneer de ondernemer minder dan 3 jaar actief is!

“Verzilver”-hypotheek

Voor 60-plussers die de overwaarde op hun woning wensen te verzilveren. Hiervoor is voldoende overwaarde nodig. Dus woning met kleine hypotheek of helemaal geen hypotheek kan hiervoor ingezet worden.

 

Generatie hypotheek

Ouders kunnen ervoor kiezen om hun kinderen een financieel steuntje in de rug te bieden als zij een huis willen kopen. Dat kan door hen geld te lenen uit het eigen vermogen, de overwaarde op hun woning of een schenking te doen.

 

Financiering recreatiewoning (of 2e huis)

Sommige mensen willen in een vakantiewoning investeren. Ook hier biedt een hypotheek uitkomst. Zo kun je later je vakantiewoning verhuren of met winst verkopen.

Bereken uw hypotheek met HV

Weten wat uw financiële ruimte is én uw opties helder in beeld krijgen?
Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs en ontdek uw mogelijkheden.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.