Nieuwbouw

Home » Makelaardij » Nieuwbouw

NVM Nieuwbouwspecialist en Adviseur-projectontwikkeling

Kennis van zaken

We kennen de regio en markt door en door. We nodigen opdrachtgevers dan ook uit te ‘bouwen’ op ons advies. Neem de geadviseerde verkoopprijzen: door onze kennis van zaken heeft u de zekerheid dat deze ook daadwerkelijk het maximaal haalbare zijn. HV is uw NVM-Nieuwbouwspecialist.

Waardevolle onafhankelijke positie

Wij ontwikkelen zelf geen projecten, maar focussen louter en alleen op adviseren en verkopen. Door die positie heeft u aan ons geen concurrent, maar een begeleider.

Professionele adviseur voor projectontwikkelaars

HV Makelaardij is dé NVM Nieuwbouwspecialist: de specialist voor de verkoop van nieuwbouwprojecten in Berg en Dal, Groesbeek en directe omgeving.

Alle Nieuwbouwprojecten die sinds 1999 in Groesbeek ontwikkeld- en verkocht zijn, van klein tot groot, zijn gegaan via HV Makelaardij. Honderden mensen vonden via ons de weg naar een plezierige en betaalbare nieuwbouwwoning. Ook uw nieuwbouwproject zetten we met de nodige kennis en ervaring succesvol in de markt.

Projectontwikkelaars, aannemers en gemeenten treffen in HV Makelaardij vanaf dag één een discrete, betrouwbare en professionele partner voor hun nieuwbouwprojecten. Door vanaf het prille begin professioneel samen te werken, kunnen wij al vóór de feitelijke verkoop goed meedenken en adviseren over de kansen en eventuele beperkingen van een locatie, plan of woningtype. Ons advies? Maakt u van deze kennis gerust gebruik.

Edit STS1645
STS1692

Koppeling locaties en geïnteresseerden

Ook komen wij in de markt voortdurend potentiële bouwlocaties tegen. Hiervoor brengen wij verkopers en ontwikkelaars constructief bij elkaar. Een actuele en groeiende ontwikkeling is dat wij locaties namens een ontwikkelaar of gemeente aankopen. Vooral belangrijk als het voor deze partijen beter is om dit niet zelf te doen. Bijvoorbeeld omdat deze partijen nog even niet prominent genoemd willen worden in relatie tot dit project.

Klaar voor de volgende stap?

Hebben wij uw interesse gewekt? Nodig ons dan gerust uit voor een vrijblijvend en overtuigend gesprek.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.