Makelaardij

Home » Makelaardij

HV Makelaardij: Úw makelaar in de regio Rijk van Nijmegen

Verkoop- én aankoopmakelaar

Huis kopen of huis verkopen? Wij denken graag met u mee!

Bij het beroep van de makelaar denken mensen al gauw aan het verkopen van een woning. Dat is het ook, maar het is meer dan dat. Naast het verkopen van huizen, helpt HV Makelaardij u ook graag bij het aankopen van een nieuwe woning.

NVM-makelaar

Een woning kopen of verkopen is een ingewikkeld proces. U moet een huis of juist een koper zien te vinden. Bovendien krijgt u onder andere te maken met taxaties, onderhandelingen, juridische akten en hypotheken. Wij kunnen u als NVM-makelaar daarin, met raad en daad, terzijde staan. Als NVM-makelaar staan wij garant voor flexibiliteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Ons woningaanbod

HV Makelaardij heeft een omvangrijk aanbod van huur- en koopwoningen. Van gezellig in hartje centrum tot rustig wonen aan de bosrand en van het appartementencomplex delen met de buren tot landelijk wonen zonder uitzicht op de buren. Wij vinden samen met u de perfecte woning. Start hier uw zoektocht en ontdek uw nieuwe droomhuis in de regio Gemeente Berg en Dal / Rijk van Nijmegen!

Op de hoogte blijven van ons aanbod?
Meldt u dan aan voor ons koopwoning alarm of huurwoning alarm!

Edit STS1411
STS1703 1 Scaled

Nieuwbouw

HV Makelaardij is dé NVM Nieuwbouwspecialist: de specialist voor de verkoop van nieuwbouwprojecten in Berg en Dal, Groesbeek en directe omgeving. Al sinds 1999 begeleiden wij de verkoop van de nieuwbouwprojecten in de regio Gemeente Berg en Dal / Rijk van Nijmegen. Honderden mensen vonden via ons de weg naar hun ideale nieuwbouwwoning. Ook uw nieuwbouwproject zetten wij met de nodige kennis en ervaring succesvol in de markt.

Aankoopmakelaar

Als u op de woningmarkt een huis wilt bemachtigen, moet u slim kunnen handelen. Vergroot uw kans op succes door ons mee te nemen als aankoopmakelaar. Wij helpen u bij het vinden van de ideale woning, de bezichtiging(en) en het doen van het juiste bod in combinatie met voorwaarden passend bij uw persoonlijke situatie.

STS1320

Velen gingen u voor

HV is al 35 jaar regiospecialist met vele honderden tevreden klanten. Dat hoeft u niet van ons aan te nemen, dat kunt u ook teruglezen in de vele Funda beoordelingen. Benieuwd naar wat onze klanten over ons te zeggen hebben?

Hypotheek

Wilt u een hypotheek afsluiten voor uw nieuwe woning of wilt u uw huidige hypotheek verzekeren, aanpassen of oversluiten? De adviseurs van HV Hypotheken helpen u graag verder.

Direct contact

Wilt u uw huis verkopen, laten taxeren of wilt u juist een huis aankopen? Wat uw wensen ook zijn, onze klantvriendelijke adviseurs staan klaar om u te helpen met de volgende stap. Stel uw vraag of maak een vrijblijvende afspraak.

STS1362

Uw huis verkopen

U heeft een belangrijke beslissing genomen, u wilt uw woning verkopen. Bij het verkopen van een woning komt er veel op u af, hierin kunnen wij u bijstaan met raad en daad. Door middel van onze full service ontzorgen wij u volledig van A tot Z tijdens dit proces. Iets dat door onze klanten zeer gewaardeerd wordt, zoals blijkt uit de beoordelingen waarin zij hun ervaring delen.

Uw huis laten taxeren

Wilt u graag weten wat de waarde van uw woning is? Bijvoorbeeld omdat u denkt aan het verkopen en/of aankopen van een woning, voor het verkrijgen van financiering of u wilt graag weten wat de meerwaarde wordt na een verbouwing. Wat de reden ook is, met een taxatie krijgt u hier antwoord op.

STS1670
Edit STS1575

Uw bedrijfspand verkopen

Wilt u uw bedrijfspand verkopen omdat u zich in een ander pand gaat vestigen of wellicht gaat uitbreiden? Ook bij de verkoop van bedrijfsonroerend goed kunnen wij, van HV Makelaardij, u begeleiden van begin tot eind. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in kantoor- en winkelruimtes, maar ook voor de verkoop van horecapanden kunnen wij u van advies voorzien.

Huur & verhuur

Heeft u een woon-, winkel- of bedrijfsruimte beschikbaar welke u graag (tijdelijk) bewoond of verhuurt wilt hebben? Of overweegt u een pand aan te kopen om te verhuren als belegging? Net zoals bij de verkoop of aankoop zijn er ook bij verhuur verschillende aspecten om rekening mee te houden. Hier vertellen wij u graag meer over.

STS1457
Alles Onder Een Dak

Alles onder

één dak

Wij zijn uw specialist in verzekeringen, hypotheken, taxaties, makelaardij,  financiële diensten en bankzaken.

Regio Specialisten In Hart En Nieren

Regio specialisten

in hart en nieren

Ons team van sterk regionaal betrokken specialisten weten hun weg om voor u het beste resultaat te boeken.

Advies Op Maat Voor

Advies op maat voor

particulieren en bedrijven

We geven altijd advies op maat en houden van een persoonlijke aanpak. Gewoon goed geregeld.

Onze beoordelingen

Benieuwd hoe onze dienstverlening gewaardeerd wordt?
Lees het in de onderstaande ervaringen die onze aan- en verkopers gedeeld hebben.

Recent nieuws

Wij houden voor u de laatste nieuwtjes in de gaten op het gebied van de woningmarkt, regelgeving, verzekeringen en alles wat hiermee te maken heeft. Zijn er belangrijke ontwikkelingen, dan delen wij deze graag met u.

Wij helpen u verder

Kopen, huren, verkopen of verhuren? Wij helpen u graag en geheel vrijblijvend. Maak een afspraak.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.