Uw huis verkopen

Home » Uw huis verkopen

Huis verkopen met HV Makelaardij

Wij ontzorgen u van A tot Z

Al ruim 35 jaar zijn wij in deze omgeving actief als aankoop-, verkoop-, nieuwbouwmakelaar en taxateur.

In deze periode hebben wij ons motto altijd vooropgesteld: “Aandacht maakt het persoonlijk”. Wij geloven namelijk in de kracht van onze expertise, lokale kennis, fysieke aanwezigheid en persoonlijk contact.

Hv Makelaardij No Cure No Pay

Onze marktkennis

Met onze 35 jaar aan ervaring weten wij als geen ander hoe de markt in onze regio in elkaar steekt.

Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte koper om uw woning succesvol aan te verkopen. Hierbij begeleiden we u tijdens het gehele verkooptraject.

Aanpak / verkoopplan

Benieuwd wat uw woning op dit moment waard is?

Wij lichten het graag toe tijdens een vrijblijvend verkoopgesprek bij u thuis. Na afloop van dit gesprek weet u wat uw woning waard is, wat wij voor u kunnen betekenen, wat de kosten van onze dienstverlening zijn en waarom wij u kunnen helpen.

De voordelen van je huis verkopen via HV

 • Wij helpen u om op de juiste wijze uw woning te verkopen.
 • Tijdsbesparing; Wij nemen het volledige verkoopproces voor u uit handen.
 • Laagdrempelig; Gewoon even binnenlopen op ons kantoor of contact opnemen met een van de medewerkers die u kent.
 • Alles onder één dak; Ook voor advies op het gebied van o.a. hypotheken en verzekeringen kunt u bij ons terecht.
 • Iedere dag opnieuw zet ons enthousiaste team onze aanwezige kennis, zichtbaarheid en het netwerk in om uw verkoop tot een succes te maken!
Edit STS1411
STS1703 1 Scaled

Mogelijkheid tot stille verkoop

Heeft u liever niet dat uw woning openbaar te zien is op internet? Dan bieden wij de mogelijkheid om uw woning in de ‘stille verkoop’ aan te bieden. Wij stellen dan enkel collega-makelaars en actieve woningzoekenden op de hoogte van uw te koop staande woning.

Welke zorgen nemen wij uit handen en waar kunnen wij bij adviseren.

Wij nemen het verkoopproces van A tot Z voor u uit handen en ontzorgen u volledig!

Denk hierbij aan het opstarten en voorbereiden van de verkoop, begeleiden van bezichtigingen, onderhandelen met kandidaat-koper(s), juridisch vastleggen van de afspraken in een koopovereenkomst, inspecteren van de woning voorafgaand aan de akte van levering.

STS1320
Edit STS1415

U wilt uw huis verkopen: hoe werkt dat?

Wij leggen het uit met handige tips voor een soepele en vlotte verkoop. Daar kunnen we als makelaar goed bij helpen, al kunt u ook al een aantal dingen zelf doen.

9 tips voor de verkoop

Bent u benieuwd hoe u uw eigen huis kunt verkopen? Met deze tips zorgt u zelf alvast voor de juiste voorbereiding. Daarna kunnen we u helpen met het verkopen van uw eigen huis:

 1. Maak een goede eerste indruk
 2. Kijk verder dan de keuken en badkamer
 3. Benadruk opbergruimte
 4. Houd opbergruimte beschikbaar
 5. Ruim de tuin of het balkon op
 6. Maak het lekker licht
 7. Haal de foto’s weg
 8. Voorkom dat het een museum wordt
 9. Zorg voor gezelligheid

1. Maak een goede eerste indruk

Mensen die ons vertellen dat ze hun huis willen verkopen leggen we uit dat de presentatie heel belangrijk is. Zorg er dus voor dat de woning er netjes uitziet.

Voorkom dat er nog spullen door het huis slingeren. Maak zelf alvast een rondje en ontdek wat u als eerste ziet. Zorg dat die delen van het huis een goede eerste indruk maken. Zet bijvoorbeeld een mooie bos met bloemen op tafel.

2. Kijk verder dan de keuken en badkamer

U wilt uw huis verkopen: wat zijn dingen waar potentiële kopers blij van worden? Veel mensen denken dat het gaat om bijvoorbeeld de badkamer en de keuken. Toch is niets minder waar, omdat het juist de dakisolatie, vloerverwarming en bijvoorbeeld een dakkapel zijn die waarde toevoegen.

Het voert wat ver om daar nog in te investeren vóór de verkoop. Houd hier wel rekening mee in het benadrukken van de voordelen. En het op orde maken van de afwerking, om juist daar de aandacht naar uit te laten gaan.

3. Benadruk opbergruimte

Zorg er op een vergelijkbare manier voor dat er voldoende opbergruimte beschikbaar is. En dat u daarop wijst, bijvoorbeeld als er sprake is van inbouwkasten. Voor u voelt het als vanzelfsprekend. Een koper zoekt naar mogelijkheden om de spullen op te bergen. Het voelt soms vreemd om kasten te openen tijdens een bezichtiging, dus door daar extra aandacht aan te besteden komt dit zo duidelijk mogelijk over.

4. Houd opbergruimte beschikbaar

Houd tijdens het opruimen een klein beetje opbergruimte beschikbaar. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er een paar planken vrij blijven, of zelfs een hele kast. Zo kunt u de laatste dingen die rondslingeren makkelijk opbergen, ook als er plotseling snel een koper langs wil komen.

5. Ruim de tuin of het balkon op

Ruim de woning netjes op als u het huis wilt verkopen. En denk daarbij ook aan de tuin of het balkon. Dat zorgt voor een opgeruimde indruk, met name als een koper binnenkomt door de voortuin. Voorkom dat er spullen slingeren. Zorg er met een opgeruimd geheel in plaats daarvan voor dat het aantal vierkante meters weer net een beetje groter lijkt.

6. Maak het lekker licht

Zorg er binnen bij het verkopen van uw eigen woning voor dat het lekker licht is. Natuurlijk kunt u geen garantie krijgen op een zonnige dag. Wel kunt u alle gordijnen alvast open doen en de lichten inschakelen. Of plaats zelfs een paar extra lampen, waarmee het lichter is en de koper alles goed kan zien.

7. Haal de foto’s weg

Haal de meest persoonlijke foto’s bij u thuis het liefst weg. Tijdens de bezichtiging bent u waarschijnlijk niet aanwezig. Wij als makelaar zijn dat wel.

8. Voorkom dat het een museum wordt

Aan de andere kant hoeft het bij het verkopen van uw huis of woning ook geen (steriel) museum te worden. Opgeruimd is goed, maar té klinisch geeft een kille indruk. Het is verstandig om wel te laten zien dat er geleefd wordt.

9. Zorg voor gezelligheid

Breng een beetje gezelligheid aan in het huis dat u wilt verkopen. De bekende appeltaart hoeft u niet per sé te bakken. Zorg er wel voor dat er kussentjes op de bank liggen.

Huis verkopen

Wilt u het huis verkopen en zoekt u daarvoor naar een ervaren makelaar in Groesbeek en omgeving? We kunnen de waarde van de woning schatten en u daarna begeleiden bij de verkoop. Dat doen we van A tot Z, dus vanaf de bovenstaande tips tot en met de biedingen, de onderhandelingen en natuurlijk de overdracht bij de notaris. Zo zorgen we ervoor dat u optimaal voorbereid bent.
Wilt u alvast weten wat de woning ongeveer op zal leveren bij verkoop? Doe dan onze gratis en vrijblijvende waardecheck.

Wilt u een afspraak maken of heeft u meer vragen over uw huis verkopen? Bel ons op telefoonnummer 024 397 57 55, stuur ons een e-mail naar info@hv.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Maak een afspraak

Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, het gesprek met u aan.
Wij hanteren namelijk het ‘No cure, no pay’-principe.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.