Verzekeren

Home » Verzekeren
Edit STS1932

HV Zorgverzekeringen

Bij HV Zorgverzekeringen staat het persoonlijke contact met u als klant centraal. Wij hebben contracten met diverse zorgverzekeraars, met de voor u gunstigste condities.

Vraag naar onze mogelijkheden of maak direct een afspraak met onze zorgadviseur Patrick Leenders.

De drie pijlers van HV Assurantiën:

Onze professionele organisatie heeft vanaf haar oprichting inmiddels 35 jaar geleden een duidelijk doel voor ogen gehad. Een doel dat we niet alleen uitdragen aan de hand van drie pijlers, maar ook waarmaken. Het maakt ons werk leuk en de relatie met de klant bestendig, want aandacht maakt het persoonlijk.

Helderheid

Geen ondoorzichtige of onnodig ingewikkelde constructies, maar een heldere eenvoudige aanpak is wat u van ons mag verwachten.

Vanwege onze onafhankelijke positie die we in de markt innemen op het gebied van complete financiële dienstverlening, maken wij samen met u een heldere analyse van uw persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen.

De realisatie van uw wensen en doelstellingen wordt samen met u ingevuld op een manier die voor iedereen begrijpelijk is.

Kwaliteit

In deze tijd van vluchtige social media heeft u wellicht behoefte aan deskundig advies over schade-verzekeringen (zowel particulier als zakelijk) en andere risico’s, zoals ziekte en arbeidsongeschiktheid, overlijden en aanvullende pensioenvoorzieningen. En niet te vergeten de zorgverzekering zowel individueel als collectief.

U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres; onze gespecialiseerde adviseurs staan altijd voor u klaar om goede en duidelijke adviezen te geven.

De actuele ontwikkelingen zijn bij ons bekend en u profiteert van deze kennis. Kwaliteit staat immers voorop!

Betrouwbaarheid

Om samen een doel te bereiken is een goede relatie tussen klant en adviseur een absoluut vereiste. Voorwaarde voor een blijvende relatie is vertrouwen. Vertrouwen moet je verdienen en niet beschamen. Uw vertrouwen –die zekerheid heeft u – zijn wij dubbel en dwars waard. We maken waar wat we beloven en beloven niets wat we niet waar kunnen maken.

Wij zijn op geen enkele wijze gebonden aan een verzekeringsmaatschappij. Hierdoor is het voor ons mogelijk om te kiezen uit de producten van een groot aantal aanbieders en u zo steeds een passende aanbieding te doen. Waar mogelijk kunnen wij deze producten in de volmachten van ons eigen huismerk Lancyr onderbrengen.

In een persoonlijk gesprek krijgt u een uitstekend idee van onze mogelijkheden.

Verzekeren Hv Makelaardij Verzekeringen

Schade melden

Heeft u schade? Vervelend! Gelukkig kunt u snel direct online uw schade melden via onze digitale schadeformulieren.

Edit STS1992 1
STS1942

Adviesgesprek

Al jarenlang biedt HV Assurantiën financieel advies en verzekeringen in Groesbeek en omgeving een scala aan financiële producten om u van dienst te zijn, onder andere hypotheekadvies of verzekeringen. Maar ook bij veranderende situaties in uw leven zoals gezinsuitbreiding, ontslag of echtscheiding.

Financiële check

Is er iets in uw leven veranderd? Doe de ‘Financiële Check bij Levensveranderingen’ en ontvang direct gratis checklists voor elke situatie!

STS1677 Scaled
Alles Onder Een Dak

Alles onder

één dak

Wij zijn uw specialist in verzekeringen, hypotheken, taxaties, makelaardij,  financiële diensten en bankzaken.

Regio Specialisten In Hart En Nieren

Regio specialisten

in hart en nieren

Ons team van sterk regionaal betrokken specialisten weten hun weg om voor u het beste resultaat te boeken.

Advies Op Maat Voor

Advies op maat voor

particulieren en bedrijven

We geven altijd advies op maat en houden van een persoonlijke aanpak. Gewoon goed geregeld.

Recent nieuws

Wij houden voor u de laatste nieuwtjes in de gaten op het gebied van de woningmarkt, regelgeving, verzekeringen en alles wat hiermee te maken heeft. Zijn er belangrijke ontwikkelingen, dan delen wij deze graag met u.

Vezekering nodig?

Kies voor helderheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij maken het waar!