Over HV

Home » Over HV

Mogen wij ons even voorstellen?

Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Dankzij ons team van enthousiaste medewerkers kunnen wij u een optimale dienstverlening garanderen.

Wij adviseren aan particuliere en zakelijke cliënten. HV staat dan ook garant voor een professioneel advies op maat.

WillieVerbeet

Willie Verbeet

(Algemeen Directeur) Beëdigde en Gecertificeerde Register- en NVM Makelaar
TomVerbeet

Tom Verbeet

Kandidaat Register Makelaar (KRMT)
CharlotteLentjes2

Charlotte Lentjes

Commercieel medewerkster binnendienst
JurreKersten2

Jurre Kersten

Commercieel medewerker binnendienst
PatrickLeenders2

Patrick Leenders

Assurantië-, Zorg,- en Erkend Financieel Adviseur / Regiobank
Jose ten Haaf

José ten Haaf

Commerciële binnendienst Assurantiën / Regiobank
NicoleHuisman

Nicole Huisman

Commerciële binnendienst Assurantiën / Regiobank
Peter de Jong

Peter de Jong

Hypotheek Adviseur
AngelieCillessen

Angelie Cillessen

Regiobank / Administratie

Historie

Vanuit een slaapkamer in zijn toenmalige woning is Willie Verbeet als ondernemer in juni 1985 begonnen als assurantie- en hypotheekadviseur. In 1994 is de dienstverlening uitgebreid met makelaardij. Twee jaar later verhuist HV naar de Dorpsstraat 34 en in 2006 naar de huidige locatie aan de Dorpsstraat 22 in Groesbeek.

Edit STS1645
Kantoor

Alles onder één dak

Bij HV houden wij van een persoonlijke aanpak. Alle zakelijke diensten geregeld onder één dak via de medewerkers die bij u bekend zijn. Onze dienstverlening bestaat uit: Assurantiën, Makelaardij, Taxaties, Hypotheken, Zorgverzekeringen, Bankzaken en Financiële planning.

Een partner die u kent

Wij denken niet voor de klant maar samen met de klant, want aandacht maakt het persoonlijk. De klanten die wij adviseren zijn zowel particuliere als zakelijke klanten, van gezinnen tot eenmanszaken en van alleenstaand tot midden- en kleinbedrijven.

STS1793 E1605267140521

Persoonlijke aandacht

Eén op één contact via ons kantoor met een medewerker die bij u bekend is. Dat is waar wij naar streven. Of het nou tijdens een bezoek aan ons kantoor is of telefonisch, met korte lijnen geven wij u graag de persoonlijke aandacht die u verdient.

Transparantie

Duidelijke verwachtingen vormen in onze ogen de basis voor een succesvolle samenwerking met u. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn. Door onze handelingswijze met u te communiceren heeft u een duidelijk beeld van wat u van ons kunt verwachten. Iets wat onze samenwerking versterkt.

Deskundigheid

Kennis van zaken hebben vormt wat ons betreft de sleutel tot succes. Dagelijks houden onze medewerkers zich bezig met scholing. Dit zodat hun deskundigheid op peil blijft en wij u een optimale dienstverlening kunnen garanderen.

Edit STS1670

Vroeger en nu

In de loop der jaren is er heel veel veranderd, alles is sneller geworden. De automatisering om maar even iets te noemen, de hedendaagse regelgeving op allerlei gebieden, de AVG- en WWFT wet, een koopakte die van drie naar wel vijftig pagina’s is gegaan, en ga zo maar door. Ons team leert elke dag weer bij en we scholen ons ook elk jaar wel een paar maal bij om zo ‘in al onze takken van sport’ goed bij te zijn. En ieder tijdperk heeft zo zijn charme natuurlijk.

Vroeger werd er een polaroid foto van een pand genomen, of moest je snel met je negatieven naar Fotovakhandel Verbeeten, tegenwoordig presenteert men minimaal vijfentwintig foto’s en ook nog een sfeerfilmpje. De mogelijkheden zijn er, dus waarom niet? Een kenmerk dat in al die jaren niet veranderd is, is het persoonlijk contact met onze relaties. Klanten kennen, een perfecte service geven en regelmatig klantcontact, dat was vroeger zo en is heden ten dage nog steeds zo.

Wat ik mooi vind om te zien is dat mensen bij wiens ouders ik vroeger al over de vloer kwam toen zij zelf nog in de luiers liepen, nu ook relatie zijn. Dat zegt denk ik wel iets over de betrokkenheid bij onze relaties. ‘Aandacht maakt het persoonlijk!’ is dan ook onze slogan. Met ons team van inmiddels tien werknemers staan wij elke dag weer graag voor iedereen klaar! En dat al vijfendertig jaar!

Over HV

Alles Onder Een Dak

Alles onder

één dak

Wij zijn uw specialist in verzekeringen, hypotheken, taxaties, makelaardij, financiële diensten en bankzaken.

Regio Specialisten In Hart En Nieren

Regio specialisten

in hart en nieren

Ons team van sterk regionaal betrokken specialisten weten hun weg om voor u het beste resultaat te boeken.

Advies Op Maat Voor

Advies op maat voor

particulieren en bedrijven

We geven altijd advies op maat en houden van een persoonlijke aanpak. Gewoon goed geregeld.

Recent nieuws

Wij houden voor u de laatste nieuwtjes in de gaten op het gebied van de woningmarkt, regelgeving, verzekeringen en alles wat hiermee te maken heeft. Zijn er belangrijke ontwikkelingen, dan delen wij deze graag met u.

Leer ons kennen

Laten we kennismaken! Wij helpen u graag met al uw vragen over uw huis, bedrijfspand, verzekeringen, zorgverzekeringen, hypotheek en bankzaken.