Aankoopmakelaar

Home » Makelaardij » Aankoopmakelaar

Huis kopen? Neem HV Makelaardij mee!

Een huis kopen met een aankoopmakelaar

Het lijkt misschien eenvoudig om een huis te kopen, maar in de praktijk blijkt dat toch een stuk ingewikkelder dan u denkt. Voor alle financiële rompslomp die erbij hoort, mist u al snel de noodzakelijke kennis. En dat kan u veel extra tijd en geld kosten.

Gelukkig staat u er niet alleen voor en kan u een aankoopmakelaar in de arm nemen. Een makelaar die uw belangen behartigt, en die thuis is in alle zaken waar u als koper rekening mee moet houden, zoals de staat van het huis, de omgeving, het koopcontract en natuurlijk de prijs van het pand.

Een aankoopmakelaar heeft de juiste expertise om het gehele aankooptraject te begeleiden, van het onderhandelen tot en met de notariële overdracht. Met zijn kennis van zaken weet hij precies waar hij rekening mee moet houden in de onderhandeling, én in de aanvullende voorwaarden. Zodat hij er vaak een lagere aankoopprijs uit weet te slepen.

Maar ook andere zaken, zoals opties, ontbindende voorwaarden, en besparingen inzake notaris, taxateur en hypotheekadvies spelen mee. Ook die zijn van belang bij de aankoop van uw droomhuis!

Huis kopen met HV Makelaardij

HV Makelaardij begeleidt u graag in de aankoop van uw perfecte droomhuis. Wij kunnen u voorzien van een complete begeleiding tijdens deze aankoop.

Een van de belangrijkste criteria voor een aankoopmakelaar is uiteraard dat hij of zij bekend is met de regio. Bij HV Makelaardij zijn we goed op de hoogte van de buurt of wijk waar u een koopwoning zoekt. Wij weten alles over winkels en scholen in de buurt, actuele prijsontwikkelingen en lokale regelgeving. Want dat zijn zaken die meetellen! En met die specifieke kennis kunnen we u goed adviseren over prijs, locatie en bouwtechnische zaken bij koopwoningen. Uiteraard letten we daarbij ook op alle bijkomende zaken, die u zelf wellicht over het hoofd ziet in uw enthousiasme.

Alvorens het traject van start gaat is het verstandig om advies in te winnen omtrent uw financiële mogelijkheden. Hier kan onze eigen hypotheekadviseur u bij helpen. Op die manier kunnen wij gerichter samen zoeken naar uw perfecte droomhuis.

Wat kan HV Makelaardij voor u als aankoopmakelaar betekenen?

Inventariseren woonwensen

In een persoonlijk gesprek brengen we samen uw woonwensen in kaart.

Zoekopdracht en/of zelf zoeken

Uw woonwensen worden ondergebracht in een zoekopdracht. Op die manier wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het meest recente aanbod dat aansluit op uw vraag. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf op zoek te gaan naar een geschikte woning. Bekijk gerust ons complete aanbod.

STS1703 Scaled
STS1545

Bezichtigen

Indien u geïnteresseerd bent in een woning kunt u dit bij ons aangeven en plannen we, in overleg met u en de verkoper of verkopend makelaar, een bezichtiging in waarbij wij u als aankoopmakelaar begeleiden.

Waardebepaling

Na de bezichtiging bespreken we de resultaten van het vooronderzoek (zoals kadastrale gegevens, bestemmingsplan en milieu). Daarnaast beoordelen we ook de woning zelf en zetten deze af tegen de gerealiseerde verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving. Dit leidt samen tot een geschatte waarde van de woning op het betreffende moment.

Onderhandelen

Uw droomhuis gevonden? We bespreken de onderhandelingsstrategie met u en treden namens u met verkoper of verkopend makelaar in onderhandeling. Door onze specialisatie binnen de woningmarkt weten wij waar u rekening mee moet houden met betrekking tot de prijs en de voorwaarden.

Juridisch advies

Bij het bereiken van een overeenstemming wordt de koopovereenkomst opgesteld. Dit gebeurt meestal door de verkopend makelaar. Deze zal door ons worden gecontroleerd en waar nodig aangepast. Indien er geen verkopend makelaar bij betrokken is, dragen wij zorg voor de koopovereenkomst.

Overdracht

Alvorens de eigendom wordt overgedragen vindt er een laatste inspectie plaats. Aansluitend bezoeken we gezamenlijk de notaris om u ook te voorzien in de notariële begeleiding.

STS1466

Aankooptips

Hulp nodig? Maak gebruik van onze vijf tips voor de aankoop van uw droomhuis. Een huis koopt u tenslotte niet iedere dag!

Bekijk ons woningaanbod

HV heeft een omvangrijk woningaanbod in de omgeving Rijk van Nijmegen en gemeente Berg en Dal. Ontdek uw nieuwe droomhuis!

Huis verkopen

Wilt u juist een huis verkopen? Ook dit is mogelijk bij HV Makelaardij! Wij helpen u graag om een geschikte koper voor uw huis te vinden!

Edit STS1523

Uw aankoopmakelaar

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor het gehele traject, van zoekopdracht tot overdracht, of slechts voor enkele onderdelen. Daarmee houdt het niet op: ook na oplevering kunt u met vragen en/of problemen bij ons terecht.

Kortom, met HV Makelaardij staat u als koper van een woning een stuk sterker. Vindt u dat een prettig idee en overweegt u ook om een woning aan te kopen? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, het gesprek met u aan.

HV: uw aankoopmakelaar!

Bent u op zoek naar uw droomhuis of heeft u al een woning op het oog?
HV Makelaardij kan u helpen!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.