Hypotheek verzekeren

Home » Hypotheken » Hypotheek verzekeren

Hypotheek verzekeren

U wilt uw hypotheek verzekeren, kan dit?

Uw hypotheek is afgestemd op uw huidige inkomen en bestedingspatroon. Het kan zijn dat de betaling van deze hypotheek onder druk komt te staan. U kunt het risico hierop laag houden.

Verschillende mogelijkheden

De mogelijkheid bestaat om uw hypotheek tegen de financiële gevolgen van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, ziekte of overlijden te verzekeren. In dit geval worden maandbetalingen geheel of gedeeltelijk van u overgenomen. Hierdoor voorkomt u een mogelijke restschuld. Zo kunt u aan uw financiële verplichtingen blijven voldoen en krijgt u tijd om te herstellen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een ongeluk of ziekte kan ervoor zorgen dat u niet meer kunt werken. Uw inkomen neemt daardoor af en dat kan gevolgen hebben voor de financiële verplichting die u bent aangegaan voor uw hypotheek. Om het risico te verkleinen dat u op zo’n moment uw hypotheek niet meer kunt betalen, kunt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Uiteraard houden we hierbij rekening met hetgeen uw werkgever eventueel al geregeld heeft!

Edit STS1992

Werkloosheidsverzekering

Iedere werknemer loopt het risico ooit werkloos te raken. De financiële gevolgen van het inkomensverlies die hiermee gepaard gaan, kunnen zeer ingrijpend zijn. Met een werkloosheidsverzekering kunt u de financiële gevolgen beperken. Deze verzekering is vrijwel alleen maar af te sluiten in combinatie met een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering is een levensverzekering en keert eenmalig een afgesproken bedrag uit aan uw nabestaanden als u tijdens de looptijd overlijdt. Met dat bedrag kunnen uw nabestaanden het wegvallen van uw inkomen opvangen. De overlijdensrisicoverzekering is een tijdelijke verzekering met een vooraf afgesproken looptijd. Als u na deze afgesproken looptijd overlijdt, dan wordt er geen bedrag uitgekeerd.

Wij helpen u graag verder

Wilt u uw hypotheek verzekeren? Of daar meer over te weten komen?
Wij helpen u graag en geheel vrijblijvend. Maak een afspraak.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.