Huur & Verhuur

Home » Makelaardij » Huur & Verhuur

Huren en verhuren

Een woning of bedrijfsruimte huren

U bent op zoek een woonhuis, appartement, bedrijfs- of winkelruimte om te huren. Dit kan om verschillende redenen een goede beslissing zijn. Misschien is uw koophuis nog niet klaar en bent u tijdelijk op zoek naar vervangende woonruimte of u wilt graag flexibel zijn. Wat uw reden ook is, bij HV Makelaardij bieden wij regelmatig panden aan die voor deze situatie een oplossing bieden.

Belangrijkste voordelen huren

Huren is flexibel, huurovereenkomsten zijn vaak op korte termijn opzegbaar;

de kosten voor (groot) onderhoud vallen onder de verantwoordelijkheid van eigenaar/verhuurder;

geen vermogensverlies bij dalende verkoopprijzen.

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste huuraanbod?

Vul dan, geheel vrijblijvend en gratis, ons huurwoning alarm in en u wordt automatisch op de hoogte gehouden van ons meest recente aanbod.

Edit STS1556
STS1457 1

Ik wil verhuren

Ook hiervoor bent u bij HV Makelaardij aan het juiste adres! Of u nu op zoek bent naar tijdelijke of vaste huurders, wij begeleiden u in dit verhuurproces van begin tot nazorg. Nadat wij elkaar en de betreffende woning of het bedrijfsobject hebben leren kennen, stellen wij de huurprijs vast. Wij brengen uw woning/bedrijfsobject onder de aandacht bij de juiste doelgroep. Wanneer er een passende huurder is gevonden voeren wij een huurderscheck uit en dragen zorg voor het opstellen van een huurovereenkomst die aansluit bij uw (juridische) situatie. Zodra de overeenkomst getekend is, vind op de dag dat de huurovereenkomst aanvangt de inspectie en sleuteloverdracht plaats.

Ook tijdens de verhuurperiode kunt u als verhuurder altijd bij ons terecht met vragen en houden wij u op de hoogte van de veranderende wet- en regelgeving die van belang is voor uw verhuurproces.

Wij helpen u graag verder

Huren of verhuren? Wij helpen u graag en geheel vrijblijvend. Maak een afspraak.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.