Aansprakelijkheidsverzekering advies

 

U wilt aansprakelijkheidsverzekering advies?

 

Een Aansprakelijkheidsverzekering neemt u veel werk én financiële zorgen uit handen. U bent in principe verzekerd voor alle schade die u, een van uw gezinsleden (inclusief huisdier) onbedoeld bij een ander aanrichten. Situaties waarin ‘sorry’ zeggen niet meer voldoende is…

Als uw kind een bal door de ruit van de school trapt bijvoorbeeld. Of als uw hond de pas aangelegde tuin van de buren helemaal overhoop haalt. In zulke situaties neemt onze aansprakelijkheidsverzekering. Omdat aansprakelijkheid niet altijd eenvoudig is vast te stellen, is het verstandig altijd zo snel mogelijk uw adviseur van HV Assurantiën in te schakelen. Wij kunnen u direct van deskundig advies voorzien en het regelen van u overnemen.

 

Meer over onze aansprakelijkheidsverzekering  →

 

Persoonlijk advies in Groesbeek

Er komt nogal wat kijken bij het aangaan van een nieuwe aansprakelijkheidsverzekering of aanpassen van uw huidige aansprakelijkheidsverzekering. Elke situatie is anders en vraagt om een andere oplossing. Voor een persoonlijk aansprakelijkheidsverzekeringadvies op maat kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs. Ook voor een second opinion kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

Doordat wij op geen enkele manier gebonden zijn aan verzekeringsmaatschappijen, is het voor ons mogelijk om uit producten van een groot aantal aanbieders te kiezen en u zo steeds een passend advies te doen.