Zorgverzekeringen

Home » Verzekeren » Zorgverzekeringen

HV Zorgverzekeringen

Uw zorg verzekeren

Bij HV Zorgverzekeringen staat het persoonlijke contact met u als klant centraal. Wij hebben contracten met diverse zorgverzekeraars, met de voor u gunstigste condities.

Op collectiviteitsgebied doet HV Zorgverzekeringen veel zaken met CZ Zorgverzekeringen. CZ biedt voor collectiviteiten kortingen op zowel de hoofdverzekering als de aanvullende verzekeringen en verstrekt ruimere dekkingen zoals bijvoorbeeld bij fysiotherapie en tandartskosten. Tevens kunnen werknemers via deze collectiviteiten gratis gebruik maken van diverse online mogelijkheden zoals het FitzMe portal met unieke gezondheidsprogramma’s.

Verzekerden die reeds bij CZ verzekerd zijn kunnen het gehele jaar tussentijds overstappen naar de collectiviteit met alle voordelen de hierbij horen. Al met al kan HV Zorgverzekeringen u een onafhankelijk en eerlijk advies geven en heeft hierbij de keuze uit meerdere landelijk bekende zorgverzekeraars.

Zorgen voor uw verzekering

Wilt u weten welke mogelijkheden wij voor u hebben? Neem contact met ons op en vraag naar onze zorgadviseur Patrick Leenders

Waarom HV Zorgverzekeringen?

 • HV Zorgverzekeringen heeft ruim 25 jaar ervaring op zorgverzekeringsgebied.
 • HV Zorgverzekeringen geeft onafhankelijk en persoonlijk advies.
 • HV Zorgverzekeringen biedt individuele zorgverzekeringen bij diverse verzekeraars.
 • HV Zorgverzekeringen biedt collectieve zorgverzekeringen via CZ.
 • HV Zorgverzekeringen is makkelijk bereikbaar.
 • HV Zorgverzekeringen biedt u verzekeren op maat.

Welke zorgverzekering?

Naast individuele zorgverzekeringen is HV Zorgverzekeringen gespecialiseerd in collectieve zorgverzekeringen via CZ . Collectieve zorgverzekeringen zijn zowel voor de werkgever als werknemer gunstig vanwege de premiekorting maar met name vanwege de ruimere dekkingen en voorwaarden. Ook de eventuele gezinsleden profiteren hierbij mee.

Edit STS1932
Edit STS1971

Premieberekening

Met alle werkgevers zijn aparte afspraken gemaakt over de premie. U heeft hiervoor het collectiviteitsnummer nodig van uw werkgever. Dit kunt u navragen bij uw werkgever. Ook kunt u bij ons een offerte aanvragen of direct een collectieve zorgverzekering sluiten. Ook hiervoor hebt u een collectiviteitsnummer nodig.

U kunt zich bij ons aanmelden voor de collectieve CZ Zorgverzekering van uw bedrijf, instelling, Vereniging of Ouderenbond.

In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een beeld van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op via 024-3975755 of stuur een mail naar info@hvzorgverzekeringen.nl. Wij helpen u graag!

Bent u reeds bij CZ verzekerd dan gaat de premiekorting direct in. Dit kan het gehele jaar door per datum aanmelding. Neem hiervoor contact met ons op of stuur een mailbericht naar info@hvzorgverzekeringen.nl en wij zorgen ervoor dat uw aanmelding zo spoedig mogelijk verwerkt zal worden.

De voordelen van HV zorgverzekeringen

De voordelen voor werkgevers:

 • u biedt uw werknemers en gezinsleden de mogelijkheid te kiezen uit een zorgverzekering met ruimere dekkingen en voorwaarden tegen een goede premie;
 • als secundaire arbeidsvoorwaarde een mooi gebaar naar uw werknemers;
 • vrijwillige deelname werknemers;
 • geen extra administratieve rompslomp;
 • werknemer kan gebruik maken van unieke online gezondheidsprogramma’s.

De voordelen voor werknemers (en gezinsleden):

 • lagere premies;
 • nog ruimere dekkingen;
 • persoonlijke service.

 

Zeker op collectiviteitsgebied doet HV Zorgverzekeringen veel zaken met CZ Zorgverzekeringen. CZ biedt kortingen op zowel de hoofdverzekering als ook op de aanvullende verzekeringen zelfs met ruimere dekkingen zoals bijvoorbeeld fysiotherapie en tandartskosten. Tevens kunt u gratis gebruik maken van online gezondheidsprogramma’s via het FitzMe portal.

De reeds CZ-verzekerden kunnen tussentijds het hele jaar meteen overstappen naar de collectiviteit via uw werkgever met alle voordelen die hierbij horen.

Zorgpremies 2022

De zorgpremies voor 2022 zijn bekendgemaakt door de zorgverzekeraars. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Onafhankelijk advies

HV Zorgverzekeringen geeft u een onafhankelijk en eerlijk advies en geeft hierbij de keuze uit meerdere landelijk bekende zorgverzekeraars.

Andere verzekeringen

HV Zorgverzekeringen kan u naast zorgverzekeringen tevens van dienst zijn voor verzuimverzekeringen met een uitgebreide keuze uit verzekeraars en een advies op maat.

Zorgverzekering afsluiten?

Bij HV Zorgverzekeringen staat het persoonlijke contact met u als klant centraal. Wij hebben contracten met diverse zorgverzekeraars, met de voor u gunstigste condities. Ontdek het zelf!