Hypotheek afsluiten

Home » Hypotheken » Hypotheek afsluiten

Hypotheek afsluiten

Een hypotheek die aansluit op uw persoonlijke situatie

Een hypotheek die aansluit bij uw persoonlijke situatie en de aankoop van uw droomhuis mogelijk maakt, dat is waar u naar op zoek bent. Wij van HV Hypotheken bekijken graag samen met u hoe wij dit doel kunnen realiseren.

Want zoals gezegd is een hypotheek meer dan lage rente alleen, het is maatwerk. Doordat wij, geheel onafhankelijk, bemiddelen voor verschillende hypotheekverstrekkers in Nederland kunnen wij u van advies op maat voorzien, passend bij uw (woon)wensen.

Begeleiding van A tot Z

Het adviestraject is onder te verdelen in vier fases, waar naar eigen voorkeur gebruik van kan worden gemaakt. Wat mag u van ons verwachten? Wanneer u na het kennismakingsgesprek gebruik wenst te maken van onze dienstverlening, begeleiden wij u van A tot Z naar een goede afwikkeling van uw hypotheekdossier.

Wij verzorgen de volledige communicatie en zijn aanspreekpunt voor alle partijen, zoals: makelaar, verkoper(s), hypotheekbank, verzekeraar en notariskantoor.

Fase 1: Kennismaken

Tijdens het kennismakingsgesprek lichten wij, geheel vrijblijvend, het gehele adviestraject en de dienstverleningsdocumenten toe. Vervolgens wordt er een indicatieve hypotheekberekening gemaakt en wordt de haalbaarheid van de financiering beoordeeld. Op deze manier weet u precies wat u van ons kunt verwachten op het moment dat u gebruik wenst te maken van onze dienstverlening.

Edit STS1750
STS1763 1

Fase 2: Inventariseren en analyseren

Gedurende de tweede fase gaan wij dieper inventariseren en uw klantprofiel bespreken. Van daaruit ontstaat een concreet hypotheekvoorstel dat aansluit bij uw specifieke persoonlijke situatie en wensen.

Fase 3: Bemiddeling

Op het moment dat er overeenstemming wordt bereikt over de hypotheekconstructie, wordt in de derde fase het financieel advies omgezet in een aanvraag voor concrete producten bij gespecialiseerde banken en verzekeraars. Vervolgens wordt het gehele traject van offerte aanvraag tot passeren bij de notaris door ons begeleidt.

STS1781 1 Scaled
STS1692 Scaled

Fase 4: Monitoring en nazorg

Wanneer u de gewenste hypotheek heeft, kunt u het huis van uw dromen kopen. Ons werk houdt hier echter nog niet op. Zodra er namelijk iets wijzigt in uw persoonlijke situatie of op de hypotheekmarkt, kijken we wat de impact hiervan is op uw hypotheek. Wij willen er namelijk voor zorgen dat uw hypotheek ook in de toekomst optimaal bij uw wensen aansluit.

Door het afsluiten van een FixFin Serviceabonnement beschikt u over een persoonlijke digitale omgeving waar al uw hypotheekstukken geraadpleegd kunnen worden. Met FixFin Serviceabonnement kunt u altijd vragen stellen over AL uw financiële producten. Wanneer die vraag via het FixFin platform bij mij binnenkomen, worden deze met voorrang afgewikkeld, vaak nog dezelfde dag! Daarnaast ontvangt u een digitale nieuwsbrief waarin de laatste ontwikkelingen op het gebied van persoonlijke financiën worden toegelicht.

Vrijblijvend uw mogelijkheden bespreken?

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn of wenst u meer advies op basis van uw persoonlijke situatie? Onze hypotheek adviseurs staan voor u klaar.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.