Uw huis laten taxeren

Home » Makelaardij » Uw huis laten taxeren

HV Taxatie Service: Uw huis laten taxeren

Wanneer moet u een taxatierapport laten opstellen?

U wilt de huidige marktwaarde van uw woning weten, wilt een hypotheekaanvraag indienen of wilt bezwaar maken tegen een WOZ-beschikking. Dit zijn allemaal redenen om een taxatierapport van uw woning op te laten stellen. HV Makelaardij beschikt over een team van gecertificeerde taxateurs die samen met u gaan kijken naar de waarde van uw huis.

Waar wordt op gelet tijdens een taxatie?

Tijdens een taxatie wordt er gelet op verschillende onderdelen. Aan de hand van een aantal vragen wordt er een rapport opgesteld. Deze vragen bestaan o.a. uit:

De locatie

Wat is de ligging van uw woning? Hoe is het uitzicht? Is er sprake van geluidsoverlast en welke voorzieningen zijn er het dichtstbij? Al deze vragen worden meegenomen in het opstellen van een taxatierapport.

Courantheid

Hoe ligt uw woning in de markt? Waar liggen de kansen en welke factoren zijn van invloed op de marktwaarde van uw woning?

Soort woning

Wat is de grootte, indeling en bouwkundige aard van uw woning? Is het huis bestemd voor bewoning of betreft het een kantoor?

Kwaliteit (bouwkundige staat, niveau afwerking)

Wat is de bouwkundige staat van het huis en in hoeverre is de woning afgewerkt? Ook op dit soort details wordt gelet bij het opstellen van een taxatierapport.

Alle taxaties van HV worden door de NWWI gevalideerd

HV Makelaardij beschikt over De HV Taxatie Service. Alle taxaties die worden opgesteld door HV Makelaardij worden door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) gevalideerd.

Dit betekent dat onze taxateurs en taxaties aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Taxatie aanvragen via onderstaand formulier

Heeft u vragen aangaande het taxeren van uw woning?

Stel uw vraag aan een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!