Complete aanbod

Home Makelaardij

Complete aanbod

Nieuw
€ 375.000,- k.k.

Lijsterbesstraat 2

6562 EE Groesbeek

In het kerkdorp “de Breedeweg” gelegen, keurig onderhouden, ruime vrijstaande woning met oprit, aangebouwd...

116 m2

375 m3

360 m2

4

Nieuw
€ 425.000,- k.k.

Vendelierstraat 13

6562 NA Groesbeek

In een prettige kindvriendelijke woonwijk, in het rustig en landelijk gelegen kerkdorp “De Horst”, vindt u...

101 m2

360 m3

332 m2

6

€ 325.000,- k.k.

Bremstraat 50

6561 WG Groesbeek

In een rustige en kindvriendelijke woonwijk in Groesbeek-Noord, nabij speeltuin, basisschool en kinderopvang, ...

110 m2

550 m3

276 m2

5

€ 292.000,- k.k.

Lijsterbeshof 8

6584 BR Molenhoek

In het Noord Limburgse Molenhoek, aan een verkeersluw hofje, vindt u deze hoekwoning met zonnige tuin en vrijs...

105 m2

385 m3

153 m2

5

€ 375.000,- k.k.

Generaal Gavinstraat 332

6562 MR Groesbeek

In een populaire kindvriendelijke woonwijk vindt u deze keurige, uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met op...

125 m2

440 m3

226 m2

5

€ 399.999,- k.k.

Laguna Azul

Alicante

Vrijstaande villa’s in Los Montesinos (vanaf € 399.999,- k.k.) Geweldige vrijstaande villa’s met drie s...

116 m2

310 m3

4

€ 272.000,- k.k.

C. Caridad Soler Durá

Alicante

Geschakelde woningen in Gran Alacant (vanaf € 272.000,- k.k.) Geschakelde woningen met drie slaapkamers en ...

93 m2

251 m3

4

€ 139.900,- k.k.

Lo Crispin

Alicante

Moderne appartementen in Algorfa (vanaf € 139.900,- k.k.) De appartementen hebben een open keuken, eet- en ...

73 m2

197 m3

3

Verkocht o.v.
€ 425.000,- k.k.

De Kruigang 29

6581 CT Malden

In de rustige- kindvriendelijke Molenwijk in Malden-Noordoost gelegen, verrassend ruime, instapklare hoekwonin...

150 m2

520 m3

253 m2

7

Huis kopen: zo vindt u uw droomhuis

U wilt een huis kopen: hoe pakt u dat aan? Zodra u een huis te koop zoekt vraagt dat om een gerichte aanpak. Aan de hand van een aantal stappen vindt u het fijnste huis, ziet u niets over het hoofd en kiest u de juiste begeleiding.

Dus staat er iets te koop en lijkt het huis precies aan te sluiten op uw wensen? Wij helpen u een huis kopen waar u kritisch naar kijkt, zonder daarbij het plezier te verliezen. De aankoop van een woning is namelijk vooral leuk. En spannend. Daarom kijken we als aankoopmakelaar in Groesbeek en omstreken graag met u mee. Dan letten wij op de belangrijke zaken, zodat u de beste aankoopervaring heeft.

In 10 stappen slim op zoek naar het mooiste huis te koop

Gaat u uw eerste huis kopen of gaat het om een volgende woning? In de beide gevallen helpen deze 10 stappen u een goede keuze te maken:

  • Zet uw wensen op een rij
  • Maak het toekomstbestendig
  • Bekijk ons woningaanbod
  • Bepaal of het haalbaar is
  • Win informatie in
  • Ga er eens naartoe
  • Kies een aankoopmakelaar
  • Ervaar het gevoel
  • Kijk nog een tweede keer
  • Laat kritisch meekijken

1. Zet uw wensen op een rij

Het is vooral belangrijk om goed te weten waar u blij van wordt. Dus wilt u een huis kopen? Zet dan op een rij waar de woning aan moet voldoen. Hoeveel vierkante meter woonoppervlak moet de woning bijvoorbeeld hebben? Denk daarnaast aan het aantal slaapkamers, aan de omgeving waarin de woning staat én de afstand tot uw werk of belangrijke voorzieningen.

Tip: heeft u veel wensen? Bepaal welke wensen belangrijker zijn dan anderen.

2. Maak het toekomstbestendig

Denk zowel in het nu als in de toekomst. Kunt u een aantal jaren in de woning blijven wonen? Hoeveel ruimte is er voor eventuele kinderen? Of kunt u er juist lekker wonen als de kinderen het huis uit gaan? Houd rekening met wonen, werken en genieten.

3. Bekijk ons woningaanbod

Bekijk online ons woningaanbod. Ontdek op die manier welke woningen er te koop staan en vergelijk dat met de wensen die u heeft opgesteld. Maak bijvoorbeeld een selectie van 3 tot 5 woningen die u aanspreken.

4. Bepaal of het haalbaar is

Ga met een hypotheekadviseur aan tafel, al is het maar voor een kennismakingsgesprek. Bepaal op die manier welk budget er ongeveer beschikbaar is. Voorkom daarmee dat u probeert een huis te kopen dat veel duurder blijkt dan wat u op dit moment kunt betalen. Andersom geldt dit ook, misschien ontdekt u dat een huis wél haalbaar is terwijl u dat niet had verwacht.

5. Win informatie in

Win zoveel mogelijk informatie in over de woning zelf en over de buurt waarin deze staat. Kent u de regio al of komt u naar Groesbeek toe terwijl u hier niet vandaan komt? Verdiep u in de woning en de omgeving, om een beter beeld te krijgen van hoe u daar zal kunnen wonen.

6. Ga er eens naartoe

Ga er vervolgens gewoon zelf een keer naartoe. Dat hoeft nog niet de woning zelf te zijn, al is het natuurlijk leuk om vanaf de buitenkant alvast een keer te kijken. Wandel door de buurt, bekijk de voorzieningen en loop bijvoorbeeld naar een park dat erbij in de omgeving ligt. Krijg op die manier een beter idee van waar u zou kunnen wonen.

7. Kies een aankoopmakelaar

Kies vervolgens de aankoopmakelaar, het liefst met zoveel mogelijk kennis en ervaring. U kunt een huis kopen met onze begeleiding, om zeker te weten dat het goed geregeld is. Wij begeleiden u van A tot Z, vanuit zowel expertise als uitgebreide ervaring en een breed netwerk in de regio.

8. Ervaar het gevoel

Plan samen met ons als aankoopmakelaar een bezichtiging bij het huis dat te koop staat. Wij letten op de technische zaken en andere belangrijke aspecten. Zo heeft u de mogelijkheid om het gevoel te ervaren en aan te voelen of het direct als thuis voelt.

9. Kijk nog een tweede keer

Plan gerust een tweede afspraak om nog een keer te gaan kijken. Ook die keer gaan we als aankoopmakelaar natuurlijk weer graag met u mee. Zo zorgen we er samen voor dat u zeker weet dat het goed voelt en precies past in het plaatje van het huis dat u wilt kopen.

10. Laat kritisch meekijken

Vraag zowel onze makelaar als andere betrokkenen om kritisch met u mee te kijken. Voldoet de woning inderdaad aan uw wensen, is het huis betaalbaar en zijn er geen andere valkuilen die u eventueel over het hoofd ziet? Een kritische blik is goud waard.

Huis kopen

Aan de hand van de bovenstaande stappen kunt u het huis kopen waar u blij van wordt. Wij helpen u op die manier stap voor stap, vanuit betrokken begeleiding. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet, om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Samen met ons vindt u het huis te koop om bij weg te dromen.

Benieuwd waarom juist wij u goed kunnen helpen bij de aankoop? Daarvoor laten we graag onze klanten uit Groesbeek en omgeving aan het woord.

Wilt u een afspraak maken of heeft u meer vragen over een huis kopen? Bel ons op telefoonnummer 024 397 57 55, stuur ons een e-mail naar info@hv.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.