Opstalverzekering advies

 

U wilt opstalverzekering advies?

 

Een opstalverzekering (ook woonhuisverzekering genoemd) verzekerd uw woning tegen schade veroorzaakt door onder andere brand, storm, blikseminslag, lekkage of inbraak. Als uw woning schade oploopt, wilt u toch niet zelf voor alle kosten van herstel opdraaien? Met onze opstalverzekering wordt het allemaal snel en goed geregeld.

Let op! Bij schade aan uw huis zijn meubels en andere spullen die in uw huis staan niet verzekerd: hiervoor sluit u een inboedelverzekering. Voor bijzondere objecten, zoals woonboerderijen en monumentale of grachtenpanden, hebben we een taxatierapport van u nodig.

 

Meer over onze opstalverzekeringen  →

 

Persoonlijk advies in Groesbeek

Er komt nogal wat kijken bij het aangaan van een nieuwe opstalverzekering of aanpassen van uw huidige opstalverzekering. Elke situatie is anders en vraagt om een andere oplossing. Voor een persoonlijk opstalverzekeringadvies op maat kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs. Ook voor een second opinion kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

Doordat wij op geen enkele manier gebonden zijn aan verzekeringsmaatschappijen, is het voor ons mogelijk om uit producten van een groot aantal aanbieders te kiezen en u zo steeds een passend advies te doen.