Hypotheken

Home » Hypotheken

HV Hypotheken: Úw hypotheekspecialist

Goed advies en lage rentes

HV Hypotheken is gespecialiseerd in hypotheken. Dat is onze core-business. Door ons aanbod van zeer lage rente gekoppeld aan de beste secundaire voorwaarden in combinatie met een goed advies, groeit ons aantal hypotheekklanten in snel tempo. Door deze groei kunnen wij bij de geldverstrekkers nog lagere rentepercentages bedingen. U als klant, wint altijd!

Hypotheek berekenen

Een hypotheek is meer dan lage rente alleen, het is maatwerk. Naar aanleiding van een hypotheekgesprek met onze adviseur heeft u een compleet beeld van de mogelijkheden. U weet dan of uw wensen haalbaar zijn, op welke manier deze ingevuld kunnen worden en wat uw maandlasten zullen zijn.

Edit STS1971
Hv Hypotheken

Hypotheek afsluiten

Heeft u uw droomhuis gevonden en bent u op zoek naar een hypotheek die bij kan dragen aan het realiseren van deze droom? Dan bent u bij HV Hypotheken aan het juiste adres! Doordat wij, geheel onafhankelijk, bemiddelen voor verschillende hypotheekverstrekkers in Nederland kunnen wij u advies op maat geven voor de hypotheek die het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Hypotheek oversluiten

Gaat u geen woning kopen, maar wilt u uw huidige hypotheek oversluiten? Dat kan interessant zijn als de actuele hypotheekrente lager is dan de rente die u nu en de aankomende jaren nog betaalt. Graag vertellen wij u wat er bij oversluiten allemaal komt kijken en of het in uw situatie financieel wel interessant is.

STS1750

Adviestraject
HV Hypotheken

Wenst u meer informatie over ons adviestraject? Middels onderstaande link download u eenvoudig een handig overzicht van de 4 fases van ons adviestraject.

Overzicht van de te verrichten werkzaamheden

Een eigen huis kopen of een hypotheek oversluiten is een belangrijke financiële beslissing. Graag geven we u inzicht in de acties die we met u doorlopen om de juiste hypotheek te vinden.

Algemene Voorwaarden
HV Hypotheken

Nog eens rustig alles nalezen? Onze algemene voorwaarden passen op één A4’tje. Helder en duidelijk dus! Download hier onze Algemene Voorwaarden van HV Hypotheken.

STS1793 E1605267140521

Hypotheek verzekeren

U wilt uw hypotheek verzekeren, kan dit? Uw hypotheek is afgestemd op uw huidige inkomen en bestedingspatroon. Het kan zijn dat de betaling van deze hypotheek onder druk komt te staan. Wij laten u graag zien op welke manier u uw hypotheek tegen de financiële gevolgen van bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden kunt verzekeren.

Veelgestelde vragen

Is het oversluiten van een hypotheek altijd zinvol? En hoe wordt de boeterente berekend? Wij geven u graag antwoord op veel gestelde hypotheek vragen zodat u de juiste hypotheek neemt die bij u past.

STS1692
Alles Onder Een Dak

Alles onder

één dak

Wij zijn uw specialist in verzekeringen, hypotheken, taxaties, makelaardij,  financiële diensten en bankzaken.

Regio Specialisten In Hart En Nieren

Regio specialisten

in hart en nieren

Ons team van sterk regionaal betrokken specialisten weten hun weg om voor u het beste resultaat te boeken.

Advies Op Maat Voor

Advies op maat voor

particulieren en bedrijven

We geven altijd advies op maat en houden van een persoonlijke aanpak. Gewoon goed geregeld.

Recent nieuws

Wij houden voor u de laatste nieuwtjes in de gaten op het gebied van de woningmarkt, regelgeving, verzekeringen en alles wat hiermee te maken heeft. Zijn er belangrijke ontwikkelingen, dan delen wij deze graag met u.

Uw persoonlijke hypotheekspecialist

Hypotheek afsluiten of oversluiten? Weten of u nog steeds goed zit? Wij denken graag met u mee en brengen uw opties graag voor u in kaart. Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.