Project De Heikant Groesbeek

VERKOOP GESLOTEN: Fase 6 De Heikant in Groesbeek
DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT! 

——————————————————

Wonen in een gasloze nieuwbouwwoning in een schitterende groene omgeving? Dit is de laatste kans! De verkoop van de allerlaatste fase van bouwplan De Heikant is gestart.

Deze acht gasloze rijwoningen zijn de woningen van de toekomst. De nieuwste technieken worden toegepast om de uitstoot van CO2 tegen te gaan. Het betreffen veilige gezinswoningen met drie slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder. Daarnaast is er de mogelijkheid om je woonkamer te verruimen met een uitbouw van 1,20 m.

Indien je geïnteresseerd bent, kun je dit kenbaar maken via een inschrijfformulier. Dit formulier dien je uiterlijk maandag 20 september 2021 om 12:00 uur in te leveren bij ons op kantoor. Meer informatie ontvangen of heb je een vraag met betrekking tot dit project? Neem gerust contact op met ons kantoor, wij helpen je graag verder!

Het nieuwbouwproject
Wonen heeft een nieuwe dimensie gekregen. Naast wooncomfort spelen duurzaamheid en verbondenheid met de woonomgeving een belangrijke rol. Wonen als basis, verankerd in een vertrouwde, veilige omgeving waar mensen elkaar nog kennen, om elkaar geven. Wonen in de natuur, als bron van ontspanning en inspanning, dichtbij de werkomgeving. Maar dat ook weer niet afgezonderd van de wijde wereld. Met een stad in de buurt voor de moderne voorzieningen als winkelen, uitgaan, de universiteit, de ziekenhuizen en de voordeur naar het buitenland bij de achterdeur.

Het is de formule van De Heikant: een nieuw te ontwikkelen buurtschap met diverse woningtypen in de oksel van het kerkdorp De Horst bij Groesbeek, midden in het groen, in de nabijheid van Nijmegen, en op steenworp afstand van het buurland Duitsland.

In eerdere fases zijn al diverse woningen gebouwd. Klik hier voor meer informatie over het project, de woningen en de omgeving.