De Tichel – Nieuwbouwproject op het voormalige terrein van Schreven

BINNENKORT IN VERKOOP – In De Tichel komt een gevarieerd aanbod van hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en patiowoningen (levensloopbestendig).

Mooi gelegen langs de Kloosterstraat, Gooiseweg en Aelbert Cuypweg in Groesbeek komen 31 energieneutrale koop en huurwoningen* in diverse typen. De (digitale) verkoop van de 27 koopwoningen start op donderdag 18 maart a.s. om 12.00 uur. Meer informatie over de digitale verkoop en hóe je straks kunt inschrijven, volgt in de volgende nieuwsbrief!

Je woont hier in het centrum van het bourgondische Groesbeek. Midden in een heuvelachtige en bosrijke omgeving én heeft ook nog eens alle (stadse) voorzieningen binnen handbereik. De woningen zijn zorgvuldig ontworpen. Door kleurnuances in de gevels hebben de verschillende woningtypen een eigen karakter. De kleuren zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat er een mooi geheel ontstaat.

Digitale verkoop
De voorbereiding voor de verkoop is in volle gang. Het is bijna zover. Vanwege alle corona maatregelen verloopt de inschrijving volledig digitaal en dat betekent dat op 18 maart a.s. de verkoopbrochure en alle andere documentatie alleen digitaal beschikbaar is. Natuurlijk kan je bij HV Makelaardij terecht voor vragen, nu én straks als de verkoop is gestart.

Alle woningen staan op de website | bewaar jouw favoriete woning(en)
De website van De Tichel heeft een update gehad! Vanaf nu staat het volledige aanbod van de koopwoningen op de website gepresenteerd. Ga naar de klikbare kaart en kijk welke woning bij jou past en bewaar jouw favoriet(en) in je eigen account. Jouw voorkeuren kan je doorlopend aanpassen.

Heb je al een account? Log in en ga naar Woningselectie.
Nog geen account op de website? Maak er dan snel en eenvoudig één aan account aanmaken.

Vragen?
Uiteraard kunt u bij ons terecht voor vragen, nu én straks als de verkoop is gestart.