27 koopwoningen project De Tichel in Groesbeek

VERKOOP GESLOTEN: 27 KOOPWONINGEN IN PROJECT DE TICHEL IN GROESBEEK
DE DIGITALE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT! 

——————————————————

Het is zover! De verkoop van de 27 koopwoningen in De Tichel is getart. Digitaal inschrijven voor een prachtige nieuwbouwwoning in dit plan kan tot en met donderdag 25 maart 2021 om 12.00 uur. Bekijk de instructie voor het inschrijven en verkoopdocumentatie vanaf nu op onze website

(Let op: de verhuur start nog niet. Dit wordt tijdens de bouw van de woningen opgestart. Hierover later meer informatie)

In De Tichel komt een zeer gevarieerd aanbod aan woningtypen. Er is altijd een geschikte woning voor jou! Je hebt de keuze uit:

 • 10 hoek- en tussenwoningen (waaronder 4 huurwoningen)
 • 12 twee-onder-één-kapwoningen
 • 4 levensloopbestendige patiowoningen
 • 5 vrijstaande woningen

Vanwege de coronamaatregelen verloopt de inschrijving volledig digitaal en dat betekent dat vanaf nu de verkoopbrochure (en de verkoopdocumentatie) digitaal beschikbaar is.

Hoe schrijf ik in?
Voor het definitief inschrijven op de woning(en) van jouw voorkeur volg je de volgende stappen:

 • Log in jouw eigen account (nog geen account? maak er dan eenvoudig één aan op de website).
 • Selecteer de woning(en) van jouw voorkeur. Je kunt maximaal 10 voorkeuren opgeven.
 • Vul de Vragenlijst Start Verkoop volledig in.
 • Alles ingevuld? Rond dan de Vragenlijst Start Verkoop af. Let op: je ontvangt géén e-mail ter bevestiging.
 • Het wisselen van woningvoorkeuren kan tot de sluitingsdatum donderdag 25 maart 12.00 uur. De voorkeuren die op donderdag 25 maart a.s. 12.00 uur in jouw account staan, worden meegenomen in de toewijzingsprocedure. Het is voor de toewijzing niet van belang of je direct vanaf 18 maart inschrijft, of dat je inschrijft aan het einde van de inschrijftermijn. Neem rustig de tijd voor de gedegen keuze.

De spelregels

 • Per huishouden is slechts één inschrijving toegestaan. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten van inschrijving.
 • Indien er slechts één inschrijver is op een bouwnummer dan wordt de woning aan de bewuste inschrijver toegewezen.
 • Zijn er meerdere inschrijvers op een bouwnummer dan kijken wij naar de volgende criteria: – Bij de tussenwoningen bouwnummers 3, 4, 8 en 9 naar het achterlaten van een sociale huurwoning in de gemeente Berg en Dal. – Bij de patiowoningen bouwnummers 28 t/m 31 of er een Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) indicatie is. – De financiële haalbaarheid van de woning(en) waarvoor de inschrijver belangstelling heeft. – Volledigheid van het invullen van de ‘Vragenlijst Start Verkoop’ in de inschrijfmodule. – Bij gelijke geschiktheid zal de toewijzing plaatsvinden door Jansen Bouwontwikkeling B.V.


Uitslag van de toewijzing
Uiterlijk woensdag 31 maart a.s. word je door HV Makelaardij ingelicht over de uitslag van de toewijzing. Krijg je in eerste instantie helaas geen woning toegewezen dan plaatsen wij jou automatisch op de reservelijst. Er zit geen volgorde in de reservelijst, wanneer een woning vrijkomt, wordt deze willekeurig toegewezen.

Vragen?
Uiteraard kunt u bij ons terecht voor vragen, nu én straks als de verkoop is gestart.