Kosten van een makelaar bij koop huis: aankoopmakelaar

Home » Makelaardij » Informatie » Kosten van een makelaar bij koop huis: aankoopmakelaar

Kosten aankoopmakelaar

Wat zijn de kosten voor een makelaar bij de koop van een huis? Die vraag krijgen we regelmatig. Dus staat er een huis te koop en wilt u met de makelaar nagaan of dit uw droomwoning is? Of plaatst u een zoekopdracht naar een woning aan de hand van specifieke wensen?

We gaan in dat geval als aankoopmakelaar voor u aan de slag. Dat betekent dat we u volledig begeleiden. Dat begint bij de zoekopdracht, en loopt helemaal door tot aan de overdracht bij de notaris.

Let op: zijn we betrokken bij de verkoop van de woning in Groesbeek? Dan mogen we niet ook optreden als dezelfde makelaar voor aankoop.

Ktdxhlaa720x Std1024
Een Optie Nemen Op Een Woning Wat Is Dat

Makelaar en kosten koper

Zou u een huis kopen met een makelaar? Dan betaalt u zowel de makelaar als de kosten koper. Aan ons als makelaar betaalt u een vooraf afgesproken vergoeding.

Daarnaast betaalt u kosten koper. Het gaat bijvoorbeeld om de overdrachtsbelasting, net als de notariskosten om de woning naar u te laten overdragen. Houd er rekening mee dat u daarnaast waarschijnlijk kosten maakt voor de financiering (hypotheek).

Kosten van een makelaar bij koop huis

Twijfelt u over de kosten van een makelaar bij de koop van een huis? Geen zorgen, dat lichten we graag toe tijdens een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Die tijd gebruiken we om uw wensen alvast door te nemen. Aan de hand van een duidelijke offerte laten we u precies zien wat vervolgens de kosten zouden zijn.

Benieuwd waarom juist wij u goed kunnen helpen bij de aankoop? Daarvoor laten we graag onze klanten uit Groesbeek en omgeving aan het woord.

STS1320
401cf5e9 1bf7 4e66 A36c 632d284db2bd Energie Besparen Met Je Huis 780x440 1

Huis kopen met of zonder makelaar

Een huis kopen met of zonder makelaar is dus vooral een keuze voor begeleiding en professionaliteit. Als u als eerste op de hoogte wilt zijn en zoekt naar een specialist die u begeleidt is dit een goed idee. Wij kopen doorlopend woningen aan. We kennen het woningaanbod in Groesbeek en omgeving en we weten welke typische valkuilen u allemaal tegen gaat komen.

Let op: zijn we als makelaar betrokken bij de verkoop? Dan mogen we u niet helpen met de aankoop voor die woning.

Benieuwd waarom juist wij u goed kunnen helpen bij de aankoop? Daarvoor laten we graag onze klanten uit Groesbeek en omgeving aan het woord.

Velen gingen u voor

HV is al 35 jaar regiospecialist met vele honderden tevreden klanten. Dat hoeft u niet van ons aan te nemen, dat kunt u ook teruglezen in de vele Funda beoordelingen. Benieuwd naar wat onze klanten over ons te zeggen hebben?

Hypotheek

Wilt u een hypotheek afsluiten voor uw nieuwe woning of wilt u uw huidige hypotheek verzekeren, aanpassen of oversluiten? De adviseurs van HV Hypotheken helpen u graag verder.

Direct contact

Wilt u uw huis verkopen, laten taxeren of wilt u juist een huis aankopen? Wat uw wensen ook zijn, onze klantvriendelijke adviseurs staan klaar om u te helpen met de volgende stap. Stel uw vraag of maak een vrijblijvende afspraak.

Edit STS1575

Meer weten?

Wilt u een afspraak maken of heeft u meer vragen over kosten van een makelaar bij koop huis? Bel ons op telefoonnummer 024 397 57 55, stuur ons een e-mail naar info@hv.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op. 

Alles Onder Een Dak

Alles onder

één dak

Wij zijn uw specialist in verzekeringen, hypotheken, taxaties, makelaardij,  financiële diensten en bankzaken.

Regio Specialisten In Hart En Nieren

Regio specialisten

in hart en nieren

Ons team van sterk regionaal betrokken specialisten weten hun weg om voor u het beste resultaat te boeken.

Advies Op Maat Voor

Advies op maat voor

particulieren en bedrijven

We geven altijd advies op maat en houden van een persoonlijke aanpak. Gewoon goed geregeld.

Onze beoordelingen

Benieuwd hoe onze dienstverlening gewaardeerd wordt?
Lees het in de onderstaande ervaringen die onze aan- en verkopers gedeeld hebben.

Recent nieuws

Wij houden voor u de laatste nieuwtjes in de gaten op het gebied van de woningmarkt, regelgeving, verzekeringen en alles wat hiermee te maken heeft. Zijn er belangrijke ontwikkelingen, dan delen wij deze graag met u.

Wij helpen u verder

Kopen, huren, verkopen of verhuren? Wij helpen u graag en geheel vrijblijvend. Maak een afspraak.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.