Huis zelf verkopen of via de makelaar: wat is slimmer?

Home » Makelaardij » Informatie » Huis zelf verkopen of via de makelaar: wat is slimmer?

Makelaar inschakelen of zelf verkopen?

U kunt uw huis zelf verkopen of dat via de makelaar doen. Maar, wat is slimmer?

Sommigen proberen hun huis snel te verkopen met een makelaar. Anderen proberen de kosten laag te houden en doen dat liever zelf.

Spaargeld Klussen
STS1415

Waarom met een makelaar?

Als u twijfelt om uw huis zelf te verkopen of via de makelaar is het verstandig om rekening te houden met de waarde die we toevoegen. Als makelaar in Groesbeek bieden we namelijk drie belangrijke voordelen:
 • Deskundige begeleiding
  Wij weten wat er nodig is om een woning te verkopen. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we deskundige begeleiding bieden. Onze makelaars zijn goed opgeleid en volledig op de hoogte van zowel de recente trends als belangrijke tradities.
 • Onbeperkt vragen stellen
  Onze makelaars staan voor u klaar, gedurende de volledige verkoop. Als u een vraag heeft of niet goed weet wat iets betekent leggen we dat graag uit. Er is op die manier altijd een specialist met kennis van zaken beschikbaar.
 • Voorkom de valkuilen
  Het valt niet mee om de valkuilen te voorkomen bij een verkoop die u maar één of een paar keer in uw leven doet. Wij zijn daar dagelijks mee bezig, dus waarschuwen u voor eventuele onopgemerkte missers.

Huis zelf verkopen of via de makelaar

Kortom, denkt u aan het zelf verkopen van uw huis of wilt u dat via de makelaar doen? Een makelaar is niet verplicht. Tegelijkertijd is het voor veel mensen een belangrijke toegevoegde waarde. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leggen we u graag uit hoe we u zouden begeleiden bij de verkoop.

Wilt u alvast weten wat de woning ongeveer op zal leveren bij verkoop? Doe dan onze gratis en vrijblijvende waardecheck.

STS1545

Velen gingen u voor

HV is al 35 jaar regiospecialist met vele honderden tevreden klanten. Dat hoeft u niet van ons aan te nemen, dat kunt u ook teruglezen in de vele Funda beoordelingen. Benieuwd naar wat onze klanten over ons te zeggen hebben?

Hypotheek

Wilt u een hypotheek afsluiten voor uw nieuwe woning of wilt u uw huidige hypotheek verzekeren, aanpassen of oversluiten? De adviseurs van HV Hypotheken helpen u graag verder.

Direct contact

Wilt u uw huis verkopen, laten taxeren of wilt u juist een huis aankopen? Wat uw wensen ook zijn, onze klantvriendelijke adviseurs staan klaar om u te helpen met de volgende stap. Stel uw vraag of maak een vrijblijvende afspraak.

Edit STS1645

Meer weten?

Wilt u een afspraak maken of heeft u meer vragen over uw huis zelf verkopen of via de makelaar? Bel ons op telefoonnummer 024 397 57 55, stuur ons een e-mail naar info@hv.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op. 

Alles Onder Een Dak

Alles onder

één dak

Wij zijn uw specialist in verzekeringen, hypotheken, taxaties, makelaardij,  financiële diensten en bankzaken.

Regio Specialisten In Hart En Nieren

Regio specialisten

in hart en nieren

Ons team van sterk regionaal betrokken specialisten weten hun weg om voor u het beste resultaat te boeken.

Advies Op Maat Voor

Advies op maat voor

particulieren en bedrijven

We geven altijd advies op maat en houden van een persoonlijke aanpak. Gewoon goed geregeld.

Onze beoordelingen

Benieuwd hoe onze dienstverlening gewaardeerd wordt?
Lees het in de onderstaande ervaringen die onze aan- en verkopers gedeeld hebben.

Recent nieuws

Wij houden voor u de laatste nieuwtjes in de gaten op het gebied van de woningmarkt, regelgeving, verzekeringen en alles wat hiermee te maken heeft. Zijn er belangrijke ontwikkelingen, dan delen wij deze graag met u.

Wij helpen u verder

Kopen, huren, verkopen of verhuren? Wij helpen u graag en geheel vrijblijvend. Maak een afspraak.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.