Bankzaken

Home » Bankzaken

HV RegioBank: De bank bij u in de buurt

Zelfstandig adviseur van RegioBank

HV is zelfstandig adviseur van RegioBank. Dé bank bij u in de buurt met een groot aanbod aan financiële diensten en producten. En waar u als klant voor een vraag of advies gewoon even binnen kunt lopen.

Particulier en zakelijk

Onze zelfstandig adviseurs geven u persoonlijke aandacht met een duidelijke en heldere uitleg over de producten en diensten van de RegioBank, zowel particulier als zakelijk.

Betalen

U regelt uw bankzaken zoals u dat wilt. Wij geven u persoonlijk advies en uitleg bij het regelen van uw bankzaken. Als u vragen heeft, kunt u rechtstreeks bij ons terecht. Maar regelt u uw betalingen liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk via internetbankieren of de mobiel bankieren app.

Edit STS1840
STS1870

Sparen

De Spaar-op-Maat rekening is vrij opneembaar. In de mobiel bankieren app kunt u uw spaardoel duidelijk en overzichtelijk in beeld brengen.

Met Eigen Huis Sparen spaart u tegen een gunstige rente voor uw koop- of huurwoning of voor de aflossing van uw hypotheek. U kunt Eigen Huis Sparen ook overwegen voor spaargeld dat voor langere tijd niet nodig is.

Hypotheken

Bent u op zoek naar uw eerste of een andere woning? Leuk én spannend! Het is goed om vooraf te weten hoeveel u kunt lenen en op basis van welke voorwaarden. Wij helpen u, als zelfstandig adviseur van de Regiobank, graag om van uw huizenjacht een succes te maken door u te begeleiden en te adviseren bij uw keuze voor de juiste hypotheek met een aantrekkelijke rente.

STS1781 1 Scaled
Edit STS1820

Jeugd

Terwijl uw kind of kleinkind opgroeit zet u met Zilvervloot Sparen een mooi bedrag opzij voor studie, rijbewijs of een ander spaardoel. Naast de jaarlijkse rente, krijgt uw kind een bonus van 0,1% per spaarjaar. Met een maximum van 1%! U mag maximaal EUR 600,- per jaar sparen.

JongWijs Sparen en betalen is voor uw kind zelf. Met JongWijs leert uw kind zelf stap voor stap sparen en betalen. Wij helpen u graag met de financiële opvoeding van uw kind. JongWijs is voor kinderen van 0 tot 18 jaar en is voor kinderen vanaf 8 jaar inclusief betaalmogelijkheden, zoals een eigen betaalpas en online bankieren.

De Jongerenbetaalrekening is voor jongeren van 18 tot 27 jaar en is gratis.

Aanvullend pensioen

Droomt u ervan om eerder te stoppen met werken? Of wilt u een mooi bedrag sparen voor tijdens uw pensioen? Dan is één van de Aanvullend Pensioen producten van RegioBank iets voor u. Daarmee zet u nu geld opzij om straks te genieten van uw oude dag. Wij vertellen u hier graag meer over en leggen de mogelijkheden aan u voor.

STS1942 1
STS1677 Scaled

Zakelijk

Of u nu een eigen winkel en/of onderneming heeft, een adviesbureau of bestuurder bent van een stichting of vereniging. Bij ons vindt u een zakelijke rekening die bij u past met gunstige tarieven en een goed advies.

Alles Onder Een Dak

Alles onder

één dak

Wij zijn uw specialist in verzekeringen, hypotheken, taxaties, makelaardij,  financiële diensten en bankzaken.

Regio Specialisten In Hart En Nieren

Regio specialisten

in hart en nieren

Ons team van sterk regionaal betrokken specialisten weten hun weg om voor u het beste resultaat te boeken.

Advies Op Maat Voor

Advies op maat voor

particulieren en bedrijven

We geven altijd advies op maat en houden van een persoonlijke aanpak. Gewoon goed geregeld.

Recent nieuws

Wij houden voor u de laatste nieuwtjes in de gaten op het gebied van de woningmarkt, regelgeving, verzekeringen en alles wat hiermee te maken heeft. Zijn er belangrijke ontwikkelingen, dan delen wij deze graag met u.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.