Regiobank

Home » Regiobank

HV RegioBank: Dé bank bij u in de buurt

Regiobank de buurtzame bank

RegioBank is de buurtzame bank. Een bank in de buurt waar u gewoon nog binnen kunt lopen voor een vraag of een goed advies. En waar u uw bankzaken regelt zoals ú dat wilt.

U kunt bij ons terecht voor uw particuliere én zakelijke bankzaken.

Particulier bankieren bij Regiobank

Onze zelfstandig adviseurs geven u persoonlijke aandacht met een duidelijke en heldere uitleg over de producten en diensten van de RegioBank, zowel particulier als zakelijk.

Betalen

Met een betaalrekening van Regiobank regelt u uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt altijd voor persoonlijk advies bij ons terecht. Regelt u het liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk via Mijn Regiobank of de Mobiel Bankieren app.

Betaalrekening bij Regiobank

Edit STS1840
STS1870

Sparen

Voor iedere spaarwens heeft RegioBank een passende rekening. Kies de spaarrekening die bij uw situatie past. Hulp nodig bij het kiezen? Wij helpen u graag. Ook voor het sparen voor een aanvulling op uw pensioen.

Sparen bij Regiobank

Hypotheken

Bij RegioBank krijgt u een hypotheek op maat. U kunt kiezen uit verschillende soorten hypotheken met aantrekkelijke hypotheekrentes. Tijdens het gratis oriëntatiegesprek vertellen wij u graag meer.

Voordelen van een hypotheek bij Regiobank

STS1781 1 Scaled
Edit STS1820

Jeugd

Terwijl uw kind of kleinkind opgroeit zet u met Zilvervloot Sparen een mooi bedrag opzij voor studie, rijbewijs of een ander spaardoel. Naast de jaarlijkse rente, krijgt uw kind een bonus van 0,1% per spaarjaar. Met een maximum van 1%! U mag maximaal EUR 600,- per jaar sparen.

JongWijs Sparen en betalen is voor uw kind zelf. Met JongWijs leert uw kind zelf stap voor stap sparen en betalen. Wij helpen u graag met de financiële opvoeding van uw kind. JongWijs is voor kinderen van 0 tot 18 jaar en is voor kinderen vanaf 8 jaar inclusief betaalmogelijkheden, zoals een eigen betaalpas en online bankieren.

De Jongerenbetaalrekening is voor jongeren van 18 tot 27 jaar en is gratis.

Aanvullend pensioen

Droomt u ervan om eerder te stoppen met werken? Of wilt u een mooi bedrag sparen voor tijdens uw pensioen? Dan is één van de Aanvullend Pensioen producten van RegioBank iets voor u. Daarmee zet u nu geld opzij om straks te genieten van uw oude dag. Wij vertellen u hier graag meer over en leggen de mogelijkheden aan u voor.

STS1942 1
STS1677 Scaled

Zakelijk bankieren bij Regiobank

Zakelijk betalen
Voor een vast bedrag per maand krijgt u een zakelijke bankrekening, betaalpas én Mijn RegioBank Zakelijk. U breidt uw betaalpakket eenvoudig uit met een zakelijke creditcard. En u krijgt korting op een betaalautomaat van CCV.

Zakelijke betaalrekening

Zakelijk sparen
Met de zakelijke spaarrekening van RegioBank bepaalt u hoeveel u flexibel en vast wegzet. Wilt u sparen voor een aanvulling op uw pensioen? Ook daarbij helpen we graag.

Zakelijk sparen en pensioen

Zakelijk lenen

Bij RegioBank kunt u zakelijk lenen op een manier die bij u en uw onderneming past. Kies voor de bedrijfshypotheek als u een bedrijfspand wilt kopen, (ver)bouwen of herfinancieren. Met ons zakelijk krediet kunt u rood staan op uw zakelijke rekening. Handig als u soms extra financiële ruimte nodig heeft voor uw bedrijf.

Alles over zakelijk lenen

Alles Onder Een Dak

Alles onder

één dak

Wij zijn uw specialist in verzekeringen, hypotheken, taxaties, makelaardij,  financiële diensten en bankzaken.

Regio Specialisten In Hart En Nieren

Regio specialisten

in hart en nieren

Ons team van sterk regionaal betrokken specialisten weten hun weg om voor u het beste resultaat te boeken.

Advies Op Maat Voor

Advies op maat voor

particulieren en bedrijven

We geven altijd advies op maat en houden van een persoonlijke aanpak. Gewoon goed geregeld.

Recent nieuws

Wij houden voor u de laatste nieuwtjes in de gaten op het gebied van de woningmarkt, regelgeving, verzekeringen en alles wat hiermee te maken heeft. Zijn er belangrijke ontwikkelingen, dan delen wij deze graag met u.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.