PROJECT BAKKERSHOF IN MILSBEEK

Aan de Rijksweg in Milsbeek waar de voormalig Bakkerij van Jacobs gevestigd was wordt een prachtig woonhof gerealiseerd, Bakkershof in Milsbeek. Er komen 18 woningen in een groene setting. De oude fruitboomgaard zal in ere worden hersteld zodat men eindeloos kan genieten. Het plan bevind zich aan de rand van Milsbeek tegenover restaurant ’t Töpke met alle voorzieningen in de buurt.

Het nieuwbouwplan bestaat uit vier 2-1 kapwoningen, drie vrijstaande woningen en 11 huurappartementen. De koopwoningen zijn gelegen op royale kavels en hebben ruimte voor 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Alle woningen voldoen aan de laatste energetische eisen waardoor ze een lage energienota garanderen. De woningen zijn met belang voor de omgeving en natuur ontworpen. Hier voelt u zich straks op uw plek!

In Bakkershof worden 7 royale grondgebonden koopwoningen gerealiseerd bestaande uit twee woningtypen.
▪ 3 vrijstaande levensloopbestendige woningen
▪ 4 twee-onder-een-kap woningen

De woningen worden zeer energie zuinig gebouwd A+++ en zijn voorzien van zonnepanelen balansventilatie en vloerverwarming die in de zomer ook kan koelen.

De architectuur kenmerkt zich door een historische opzet met moderne detailleringen. De lintbebouwing langs de N271 wordt extra versterkt binnen de bebouwde kom. De woningen zijn gesitueerd op royale kavels in een door een landschapsarchitect ontworpen groenstructuur en zijn ruim van opzet. Het samenspel van deze twee geledingen maakt van Bakkershof een fijn woonmilieu.

De plattegronden van de woningen zijn gebruiksvriendelijk en ruim van opzet. Voor de twee-onder-een kap woningen kan gekozen worden voor twee opties, een uitbouw van 2,40m of een levensloopbestendige variant. Bij de levensloopbestendige variant wordt de begane grond uitgebreid met een badkamer en slaapkamer.
Door de kleinschaligheid van het plan is er veel inspraak in de afbouw mogelijk en kan het echt als uw droomhuis gebouwd worden;

Bijzonderheden:
▪ Gebouwd onder Bouwgarant;
▪ Kavels van 274 tot 541 m2;
▪ De vrijstaande woningen hebben een woonoppervlak van 156 m2 en zijn voorzien van 4 slaapkamers en 2 badkamers;
▪ De half vrijstaande woningen hebben een woonoppervlak van 150 m2 en zijn voorzien van 3 slaapkamers en 1 badkamer.

Op de website kunt u alle aanvullende informatie vinden.