Huis verkopen: tips van de makelaar

Home » Makelaardij » Informatie » Huis verkopen: tips van de makelaar

Huis verkopen

U wilt uw huis verkopen en tips benutten om dat zo goed mogelijk te doen: wat is er dan belangrijk? Een huis verkopen is een vak. Dat vraagt om professionele aandacht.

Met een duidelijk stappenplan voorkomt u dat u zaken over het hoofd ziet. Alles komt aan bod, bijvoorbeeld om voor een goede voorbereiding te zorgen. Daarnaast delen we 3 praktische tips om hiermee aan de slag te gaan.

STS1362

3 tips voor een succesvolle verkoop

U zoekt de beste tips om een huis te verkopen. Natuurlijk adviseren we u om ons als makelaar in te schakelen. Daarnaast zijn dit drie tips waarmee u de verkoop tot een succes maakt:

1. Maak het huis verkoopklaar

Zorg ervoor dat het huis klaar is voor de verkoop. De fotograaf zal u van diverse tips voorzien. Dat betekent onder andere dat het er schoon en fris is. Vergeet daarnaast ook achterstallig onderhoud niet. Dus ontbreekt er een dakpan, verdienen de kozijnen een likje verf of lekt er een kraan? Herstel die kleine gebreken. Ze zouden veel invloed hebben op potentiële kopers, terwijl u het makkelijk kunt (laten) herstellen.

Let op licht en ruimte voor de foto’s

Er worden foto’s gemaakt van de woning. Let daarbij goed op licht en ruimte. Hoe meer licht er beschikbaar is, des te beter de foto’s. Een professionele fotograaf zal daarop letten. Bovendien kent de fotograaf de beste manier om een ruimte in beeld te brengen.

Let op: aandacht voor licht en ruimte betekent niet dat de foto’s een verkeerd beeld moeten opleveren. Het is belangrijk dat ze juist waarheidsgetrouw laten zien welke potentie uw woning heeft.

3. Doe het samen met een juridisch expert

Een koopcontract staat vol met termen die u waarschijnlijk niet dagelijks tegenkomt. Tegelijkertijd is dit het belangrijkste document bij de verkoop van uw huis. Schakel dus een juridisch expert in, die u daarbij goed kan helpen. Dat voorkomt onduidelijkheid over publiekrechtelijke beperkingen, de kettingbedingen, het voorkeursrecht en de ontbindende voorwaarden.

Edit STS1415
STS1703 1 Scaled

Huis verkopen met tips

Dus wilt u het huis verkopen met tips? Wij vertellen u als makelaar in Groesbeek en omgeving graag meer over een eventuele boeterente in uw hypotheek en over alles wat u nog verder nog wilt weten.

Of doe meteen onze gratis en vrijblijvende waardecheck. Ontdek alvast wat uw woning ongeveer waard is, dus waar u op kunt rekenen bij de verkoop.

Velen gingen u voor

HV is al 35 jaar regiospecialist met vele honderden tevreden klanten. Dat hoeft u niet van ons aan te nemen, dat kunt u ook teruglezen in de vele Funda beoordelingen. Benieuwd naar wat onze klanten over ons te zeggen hebben?

Hypotheek

Wilt u een hypotheek afsluiten voor uw nieuwe woning of wilt u uw huidige hypotheek verzekeren, aanpassen of oversluiten? De adviseurs van HV Hypotheken helpen u graag verder.

Direct contact

Wilt u uw huis verkopen, laten taxeren of wilt u juist een huis aankopen? Wat uw wensen ook zijn, onze klantvriendelijke adviseurs staan klaar om u te helpen met de volgende stap. Stel uw vraag of maak een vrijblijvende afspraak.

Edit STS1575

Meer weten?

Wilt u een afspraak maken of heeft u meer vragen over de tips voor de verkoop van uw huis? Bel ons op telefoonnummer 024 397 57 55, stuur ons een e-mail naar info@hv.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op. 

Alles Onder Een Dak

Alles onder

één dak

Wij zijn uw specialist in verzekeringen, hypotheken, taxaties, makelaardij,  financiële diensten en bankzaken.

Regio Specialisten In Hart En Nieren

Regio specialisten

in hart en nieren

Ons team van sterk regionaal betrokken specialisten weten hun weg om voor u het beste resultaat te boeken.

Advies Op Maat Voor

Advies op maat voor

particulieren en bedrijven

We geven altijd advies op maat en houden van een persoonlijke aanpak. Gewoon goed geregeld.

Onze beoordelingen

Benieuwd hoe onze dienstverlening gewaardeerd wordt?
Lees het in de onderstaande ervaringen die onze aan- en verkopers gedeeld hebben.

Recent nieuws

Wij houden voor u de laatste nieuwtjes in de gaten op het gebied van de woningmarkt, regelgeving, verzekeringen en alles wat hiermee te maken heeft. Zijn er belangrijke ontwikkelingen, dan delen wij deze graag met u.

Wij helpen u verder

Kopen, huren, verkopen of verhuren? Wij helpen u graag en geheel vrijblijvend. Maak een afspraak.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.