Huis verkopen met een makelaar: de 3 beste tips

Home » Makelaardij » Informatie » Huis verkopen met een makelaar: de 3 beste tips

Tips om uw huis te verkopen

U wilt een huis verkopen met een makelaar en zoekt tips: daar kunnen we u goed bij helpen. Dat wil zeggen, wij weten wat onze klanten in ons waarderen als we ze als verkoopmakelaar begeleiden.

STS1415
STS1670

Beste tips van een verkoopmakelaar

Benieuwd naar onze tips? We zetten ze op een rij:

 • Plan een kennismaking
  Plan altijd een kennismaking met de makelaar waar u over nadenkt. Dat gesprek is gratis en vrijblijvend. Het laat van beide kanten merken of er sprake is van een klik. Bovendien kunnen we de woning vervolgens meteen voor u opnemen en inmeten.
 • Lees de recensies
  Geloof de makelaar niet zomaar op de blauwe ogen. Lees in plaats daarvan ook de reviews en recensies van andere kopers en verkopers. Dat geeft een goed beeld van wat u kunt verwachten.
 • Verwacht geen gouden bergen
  Ook makelaars kunnen niet toveren. We bepalen samen met u de waarde van de woning en kiezen een realistische vraagprijs. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn… Dan is dat het waarschijnlijk ook.

Huis verkopen met een makelaar: breng onze tips in de praktijk

Wilt u uw huis verkopen met een makelaar en onze tips? We komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking. Sowieso betaalt u pas na de verkoop, al zetten we vooraf natuurlijk op een rij welke kosten u betaalt.

Wilt u alvast weten wat de woning ongeveer op zal leveren bij verkoop? Doe dan onze gratis en vrijblijvende waardecheck.

Pexels Photo 1288482

Velen gingen u voor

HV is al 35 jaar regiospecialist met vele honderden tevreden klanten. Dat hoeft u niet van ons aan te nemen, dat kunt u ook teruglezen in de vele Funda beoordelingen. Benieuwd naar wat onze klanten over ons te zeggen hebben?

Hypotheek

Wilt u een hypotheek afsluiten voor uw nieuwe woning of wilt u uw huidige hypotheek verzekeren, aanpassen of oversluiten? De adviseurs van HV Hypotheken helpen u graag verder.

Direct contact

Wilt u uw huis verkopen, laten taxeren of wilt u juist een huis aankopen? Wat uw wensen ook zijn, onze klantvriendelijke adviseurs staan klaar om u te helpen met de volgende stap. Stel uw vraag of maak een vrijblijvende afspraak.

Edit STS1575

Meer weten?

Wilt u een afspraak maken of heeft u meer vragen over uw huis verkopen met een makelaar en tips? Bel ons op telefoonnummer 024 397 57 55, stuur ons een e-mail naar info@hv.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op. 

Alles Onder Een Dak

Alles onder

één dak

Wij zijn uw specialist in verzekeringen, hypotheken, taxaties, makelaardij,  financiële diensten en bankzaken.

Regio Specialisten In Hart En Nieren

Regio specialisten

in hart en nieren

Ons team van sterk regionaal betrokken specialisten weten hun weg om voor u het beste resultaat te boeken.

Advies Op Maat Voor

Advies op maat voor

particulieren en bedrijven

We geven altijd advies op maat en houden van een persoonlijke aanpak. Gewoon goed geregeld.

Onze beoordelingen

Benieuwd hoe onze dienstverlening gewaardeerd wordt?
Lees het in de onderstaande ervaringen die onze aan- en verkopers gedeeld hebben.

Recent nieuws

Wij houden voor u de laatste nieuwtjes in de gaten op het gebied van de woningmarkt, regelgeving, verzekeringen en alles wat hiermee te maken heeft. Zijn er belangrijke ontwikkelingen, dan delen wij deze graag met u.

Wij helpen u verder

Kopen, huren, verkopen of verhuren? Wij helpen u graag en geheel vrijblijvend. Maak een afspraak.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.