Huis nu verkopen of wachten: wat is slim?

Home » Makelaardij » Informatie » Huis nu verkopen of wachten: wat is slim?

Uw huis nu verkopen of nog even wachten

Moet u het huis nu verkopen of nog even wachten? Als makelaar in Groesbeek kunnen we onmogelijk de toekomst voorspellen. Dat geldt ook voor alle andere makelaars, en bovendien voor iedereen.

Dus denkt u aan verkopen, maar twijfelt u over het juiste moment? Het is lastig om te bepalen op welk moment u de beste prijs voor uw woning krijgt. Dat wil zeggen, ten opzichte van de volgende woning die u wilt terugkopen of gaat huren. De kans bestaat dat u door langer te wachten een hogere prijs voor uw huis krijgt. Als u vervolgens ook meer moet betalen voor een volgende woning hoeft dat niet per sé voordeel op te leveren.

STS1362
STS1645

Niemand kan de toekomst voorspellen

Moet u een huis verkopen na een erfenis of kunt u de woning nu verkopen zonder restschuld? Dan is het eigenlijk altijd een goed idee om dat nu te doen.

Het klopt dat de prijzen kunnen stijgen. Tegelijkertijd stijgt dan ook de prijs van de volgende woning. Op die manier houden de twee elkaar eigenlijk in balans. Door langer te wachten met de verkoop loopt u bovendien het risico dat een droomhuis dat u heeft gezien al verkocht is.

Huis nu verkopen of wachten

Dus, moet u het huis nu verkopen of wachten? Dit hangt grotendeels af van uw persoonlijke situatie. We gaan als makelaar in Groesbeek graag met u in gesprek over uw voorkeuren. Aan de hand daarvan begeleiden we u bij de verkoop, op het voor u juiste moment.

Wilt u alvast weten wat de woning ongeveer op zal leveren bij verkoop? Doe dan onze gratis en vrijblijvende waardecheck.

STS1320

Velen gingen u voor

HV is al 35 jaar regiospecialist met vele honderden tevreden klanten. Dat hoeft u niet van ons aan te nemen, dat kunt u ook teruglezen in de vele Funda beoordelingen. Benieuwd naar wat onze klanten over ons te zeggen hebben?

Hypotheek

Wilt u een hypotheek afsluiten voor uw nieuwe woning of wilt u uw huidige hypotheek verzekeren, aanpassen of oversluiten? De adviseurs van HV Hypotheken helpen u graag verder.

Direct contact

Wilt u uw huis verkopen, laten taxeren of wilt u juist een huis aankopen? Wat uw wensen ook zijn, onze klantvriendelijke adviseurs staan klaar om u te helpen met de volgende stap. Stel uw vraag of maak een vrijblijvende afspraak.

Edit STS1575

Meer weten?

Wilt u een afspraak maken of heeft u meer vragen over uw huis nu verkopen of wachten? Bel ons op telefoonnummer 024 397 57 55, stuur ons een e-mail naar info@hv.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op. 

Alles Onder Een Dak

Alles onder

één dak

Wij zijn uw specialist in verzekeringen, hypotheken, taxaties, makelaardij,  financiële diensten en bankzaken.

Regio Specialisten In Hart En Nieren

Regio specialisten

in hart en nieren

Ons team van sterk regionaal betrokken specialisten weten hun weg om voor u het beste resultaat te boeken.

Advies Op Maat Voor

Advies op maat voor

particulieren en bedrijven

We geven altijd advies op maat en houden van een persoonlijke aanpak. Gewoon goed geregeld.

Onze beoordelingen

Benieuwd hoe onze dienstverlening gewaardeerd wordt?
Lees het in de onderstaande ervaringen die onze aan- en verkopers gedeeld hebben.

Recent nieuws

Wij houden voor u de laatste nieuwtjes in de gaten op het gebied van de woningmarkt, regelgeving, verzekeringen en alles wat hiermee te maken heeft. Zijn er belangrijke ontwikkelingen, dan delen wij deze graag met u.

Wij helpen u verder

Kopen, huren, verkopen of verhuren? Wij helpen u graag en geheel vrijblijvend. Maak een afspraak.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.