Eerste huis kopen: zo werkt dat

Home » Makelaardij » Informatie » Eerste huis kopen: zo werkt dat

U gaat een eerste huis kopen: gefeliciteerd!

Het is een spannend moment, omdat u dit misschien maar één of een paar keer in uw leven doet. Als u een huis te koop heeft gevonden is het ontzettend leuk om daarmee aan de slag te gaan.

Tip: bekijk het woningaanbod in Groesbeek en omgeving. Wij kennen de regio, dus helpen u graag uw eerste huis te kopen.

Hypotheekblij SEH
STS1545

Wat is er belangrijk?

Als u niet eerder een huis heeft gekocht kan dit best spannend zijn. Er komt veel op u af. Dit zijn een paar van de belangrijke zaken als u een eerste huis gaat kopen:

 • Hypotheek
  Probeer vroegtijdig een beeld te krijgen van wat u aan hypotheek kunt afsluiten. Dit helpt u realistisch te kijken naar woningen die passen binnen uw budget.
 • Bezichtigen
  Heeft u een woning gevonden én kunt u die financieren? Dan kunt u een afspraak maken om die te bezichtigen, bijvoorbeeld met een van onze makelaars.
 • Bieden
  Wordt u blij van de woning en ziet u uzelf daar al wonen? Wij helpen u met bieden, om een zo groot mogelijke kans te maken om uw eerste huis te kopen.

Daarnaast is het belangrijk om het koopcontract goed te (laten) controleren, voordat u dat tekent. Daarna kunt u de hypotheek afsluiten en bijvoorbeeld een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Na een taxatie van de woning zal de hypotheekverstrekker de hypotheek verstrekken, dus kunt u naar de notaris om uw eerste huis te kopen.

Eerste huis kopen

Benieuwd waarom juist wij u goed kunnen helpen bij de aankoop? Daarvoor laten we graag onze klanten uit Groesbeek en omgeving aan het woord.

STS1735

Velen gingen u voor

HV is al 35 jaar regiospecialist met vele honderden tevreden klanten. Dat hoeft u niet van ons aan te nemen, dat kunt u ook teruglezen in de vele Funda beoordelingen. Benieuwd naar wat onze klanten over ons te zeggen hebben?

Hypotheek

Wilt u een hypotheek afsluiten voor uw nieuwe woning of wilt u uw huidige hypotheek verzekeren, aanpassen of oversluiten? De adviseurs van HV Hypotheken helpen u graag verder.

Direct contact

Wilt u uw huis verkopen, laten taxeren of wilt u juist een huis aankopen? Wat uw wensen ook zijn, onze klantvriendelijke adviseurs staan klaar om u te helpen met de volgende stap. Stel uw vraag of maak een vrijblijvende afspraak.

Edit STS1645

Meer weten?

Wilt u een afspraak maken of heeft u meer vragen over uw eerste huis kopen? Bel ons op telefoonnummer 024 397 57 55, stuur ons een e-mail naar info@hv.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op. 

Alles Onder Een Dak

Alles onder

één dak

Wij zijn uw specialist in verzekeringen, hypotheken, taxaties, makelaardij,  financiële diensten en bankzaken.

Regio Specialisten In Hart En Nieren

Regio specialisten

in hart en nieren

Ons team van sterk regionaal betrokken specialisten weten hun weg om voor u het beste resultaat te boeken.

Advies Op Maat Voor

Advies op maat voor

particulieren en bedrijven

We geven altijd advies op maat en houden van een persoonlijke aanpak. Gewoon goed geregeld.

Onze beoordelingen

Benieuwd hoe onze dienstverlening gewaardeerd wordt?
Lees het in de onderstaande ervaringen die onze aan- en verkopers gedeeld hebben.

Recent nieuws

Wij houden voor u de laatste nieuwtjes in de gaten op het gebied van de woningmarkt, regelgeving, verzekeringen en alles wat hiermee te maken heeft. Zijn er belangrijke ontwikkelingen, dan delen wij deze graag met u.

Wij helpen u verder

Kopen, huren, verkopen of verhuren? Wij helpen u graag en geheel vrijblijvend. Maak een afspraak.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.