Default Image

De Tichel – Nieuwbouwproject op het voormalige terrein van Schreven

De nieuwbouwontwikkeling aan de Kloosterstraat in Groesbeek, op het voormalige terrein van Schreven Bouwmaterialen, krijgt inmiddels vorm en daarover informeren wij u graag!

Projectnaam
Ondertussen heeft in overleg met de gemeente en de voormalige grondeigenaar de nieuwbouw de projectnaam De Tichel gekregen. Een tichel is een oude benaming voor een baksteen wat weer verwijst naar het verleden van de locatie en uiteraard ook verwijst naar de toekomst: de bouw van nieuwe woningen op deze locatie.

Woningen
In De Tichel komen 31 koop- en/of huurwoningen in diverse woningtypen waaronder hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en patiowoningen (met slaap- en badkamer op de begane grond).

Let op: opnieuw aanmelden!
Voor de informatievoorziening over de ontwikkelingen rondom De Tichel is een website gemaakt. www.detichelgroesbeek.nl.
Als u nog steeds geïnteresseerd bent in een woning in De Tichel, verzoeken wij u vriendelijk u aan te melden voor de nieuwsbrief op deze website. Indien u zich aanmeldt, wordt u op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen. Uiteraard is de aanmelding voor de nieuwsbrief geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Wellicht heeft u zich al bij HV Makelaardij gemeld als geïnteresseerde, ook in dat geval dient u zich weer opnieuw aan te melden via de website van dit project.  

Planning
Op dit moment wordt er gewerkt aan sfeervolle impressies van de woningen die in De Tichel komen. Zodra deze gereed zijn, worden ze op de website geplaatst. Als het zover ontvangt u, als u bent aangemeld voor de nieuwsbrief op www.detichelgroesbeek.nl, een nieuwsbrief. Nog meer reden om u te melden! De verkoop van de woningen staat gepland voor half maart a.s. Ook hierover informeren wij u via de nieuwsbrief.

Vragen?
Als u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met ons kantoor via info@hvmakelaardij.nl of neem telefonisch contact op via 024-397 5755.