Default Image

Wordt Regiobank/HV uw nieuwe bank?

Bij RegioBank/HV kunt gewoon binnenlopen en terecht voor al uw financiële zaken. Zowel voor verzekeringen, financieringen, pensioenadvies, makelaardij en hypotheken als voor uw bankzaken. Zowel particulier als zakelijk.

RegioBank, de buurtbank waar u zich onmiddellijk thuis voelt
RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijk contact gewoon even binnen kunnen lopen. Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren. ‘Eigenlijk het beste van twee werelden, waarbij de klant zelf bepaalt of hij langskomt bij ons op kantoor of dat hij het zelf online regelt.’ Aldus Patrick Leenders. Mensen kunnen bij RegioBank terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en hypotheken.

RegioBank, de buurtbank waar u voor al uw geldzaken terecht kunt
Kan ik een bankpasje krijgen? Kan ik internetbankieren? Geven zij hypotheek- en spaaradviezen? Drie simpele antwoorden: ja, ja en ja. Het mag dan een regionale bank zijn, maar we hebben alle bankproducten in huis die de wereld te bieden heeft. Soms met een eigen accent. Alles tegen heldere voorwaarden en gunstige tarieven. Alles prettig en vlot geregeld. Met veel persoonlijke aandacht en gevoel voor service. Overstappen? Fluitje van een cent dankzij de speciale Overstapservice.

Gratis Overstapservice
De Overstapservice biedt u volop gemak en zekerheid. Wij nemen u allerlei regelwerk uit handen. En dat doen we 13 maanden lang voor u. Veel bij- en afschrijvingen vinden immers maar een enkele keer per jaar plaats en ontsnappen zo makkelijk aan uw aandacht. Vandaar dat er voor gekozen is om ruim de tijd te nemen voor de Overstapservice: zo ziet u niets over het hoofd en hebben alle bedrijven en instanties ruimschoots de tijd om uw rekeningnummer te wijzigen.

Over Regiobank
RegioBank is al ruim 100 jaar actief in de buurt. In kleine dorpen en kleine steden zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank een vertrouwd gezicht. Wij kennen onze klanten en weten hoe belangrijk een leefbare buurt is waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Om het buurtgevoel te vergroten steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten. En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.

Meer weten over de mogelijkheden die RegioBank/HV u te bieden heeft? Neem gerust contact met ons op of loop gewoon even binnen op kantoor. Wij helpen u graag!