Default Image

24 appartementen in winkel- en wooncomplex Spoorlaan Groesbeek

Aan de oostkant van het marktterrein in Groesbeek gaat Hinke Fongers Beheer B.V. appartementen bouwen, met daaronder winkelruimtes. De gebouwen, waar nu de Scapino en voorheen de Hema in zaten, worden gesloopt. Op die plek komt nieuwbouw, met op de begane grond winkelruimtes en daarboven 24 appartementen.

De twee supermarkten (Aldi en Jan Linders) breiden iets uit aan die kant, doordat er een zogenoemd laad-los dock wordt gebouwd. Deze wordt onderdeel van de nieuwbouw. In een latere fase wordt ook het marktterrein zelf vernieuwd. De gemeente betrekt daar dan uitgebreid de mening van de inwoners, ondernemers, gebruikers van het plein (markt, kermis, carnaval etc) en andere belanghebbenden bij.

Het vernieuwen van het plein kan niet tegelijkertijd met de sloop/nieuwbouw van het appartementen/winkelcomplex. De reden is onder andere dat er zwaar vrachtverkeer over het marktterrein moet bij de werkzaamheden van het nieuwe complex. Dat gaat niet als het marktterrein opengebroken is. De planning en meer informatie vind je hier: https://bit.ly/3yaxotm

Ook van dit nieuwbouwproject zal de verkoop/verhuur via HV verlopen. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen rondom dit project? Laat het ons weten via info@hvmakelaardij.nl of neem telefonisch contact op via 024-397 5755.

Binnenkort volgt er meer informatie.