Start Verkoop Marktplein Spoorlaan Liggend

Verkoop van start! 6 appartementen Marktplein-Spoorlaan in Groesbeek

Wonen op een verrassend mooie locatie
Het appartementencomplex wordt gerealiseerd op een prachtige locatie, centraal gelegen aan het Marktplein en de Spoorlaan in Groesbeek. Vanaf de eerste schetsfase heeft de architect rekening gehouden met de rijke historie van het dorp, de toekomstige bewoners en de kwaliteit van wonen. De uitstraling van dit project past daarom perfect bij de rijke historie van Groesbeek.

De appartementen bieden hedendaags comfort in een dynamische en parkachtige omgeving en straalt tegelijkertijd de weldaad, luxe en klasse van het verleden uit. Op de begane grond, onder de appartementen, bevinden zich verschillende winkels en commerciële ruimten. Op de begane grond worden eveneens de parkeerplaatsen en bergingen gerealiseerd.

Door het opnieuw bovengronds brengen van de oorspronkelijke beekjes, de Groesbeek en de Spoorbeek, en het realiseren van nieuwe sfeervolle winkelstraatjes, krijgt wonen en winkelen in het karakteristieke dorpshart van Groesbeek een nieuw elan. Kortom, wonen in een appartement van dit project betekent wonen in een dorpshart met karakter.

Het betreft een appartementencomplex van 24 appartementen, waarvan 6 koopappartementen en 18 huurappartementen. De informatie met betrekking tot de huurappartementen volgt in de loop van 2023. Hierover informeren wij u op dezelfde manier.

Let op! De inschrijving voor de eerste zes koopappartementen sluit op vrijdag 26 augustus 2022 om 12:00 uur.

Vragen? Neem gerust contact op met ons kantoor. Wij helpen u graag verder!