Foto Bezoek 1

Vanaf nu ook Spaans woningaanbod via HV Makelaardij

Een woning in Spanje kopen
Bent u op zoek naar een eigen woning in Spanje? Rondom Alicante, aan de Costa Blanca en Costa Calida, zijn wij een unieke samenwerking aangegaan met een Nederlands makelaarskantoor.

Wij helpen u graag bij het zoeken van een woning in deze omgeving. Daarnaast begeleiden wij u tevens bij de bezichtigingen en vertellen u wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een woning in Spanje. Doordat we intensief samenwerken met onze collega-makelaar, kunnen we u volledig en van de juiste informatie voorzien. Zo ontzorgen wij u van A tot Z bij dit aankoopproces.

Goed om te weten! Het woningaanbod op onze website is slechts een greep uit de Spaanse portefeuille. Samen met u brengen wij graag uw woonwensen in kaart om te zien welke woning hier het beste op aansluit. 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar zelf hoe mooi het is om in Spanje een (tweede) woning te hebben.

Samenwerking met Spaanse makelaar
Het Nederlandse makelaarskantoor heeft meer dan 165 projecten en woningen in haar portefeuille rechtstreeks van ontwikkelaars en banken aan de Costa Blanca en Costa Cálida. U kunt bij hen terecht voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Doordat zij rechtstreeks samenwerken met de verkopende partijen kunnen zij de laagste prijs garanderen. Alle nieuwbouwprojecten die worden aangeboden, worden gebouwd volgens de huidige EU-norm.

Wenst u meer informatie over het aankopen van Spaans Vastgoed aan de Costa Blanca en Costa Calida, of over onze dienstverlening? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij bekijken graag, samen met u, de mogelijkheden.