Vacature Alert

Vacature alert! Binnendienst medewerker verzekeringen

Ter uitbreiding van onze afdeling verzekeringen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren binnendienst medewerker voor 32 tot 40 uur, die zich in een dynamische omgeving staande kan houden. Herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Dan gaan wij graag een gesprek met je aan.

Functieomschrijving
Als binnendienst medewerker verzekeringen ben jij hét aanspreekpunt voor al onze relaties. Je adviseert onze relaties en werkt offertes zelfstandig uit. Werk je zelfstandig, ben je klantgericht, communicatief vaardig, stressbestendig en ben je een teamspeler? Wil jij bijdragen aan de verdere groei, kwaliteit en ontwikkeling van HV Verzekeringen? Solliciteer dan op deze vacature.

Wat vragen we van jou?
▪ MBO+ werk- en denkniveau
▪ WFT Basis, WFT Schade Particulier en/of Zakelijk
▪ Minimaal 5 jaar ervaring met verzekeringen

Bedrijfsprofiel
HV heeft naast verzekeringen ook een makelaardij- en een hypotheekafdeling. Tevens zijn wij intermediair voor RegioBank en zijn gevestigd in Groesbeek.

Past deze uitdaging bij jou?
Spreekt deze functie je aan? Dan zien wij jouw sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en een compleet cv, graag tegemoet. Je kunt je sollicitatie mailen naar info@hvassurantien.nl. Mocht je nog vragen hebben over deze functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Leenders via 024 – 397 57 55.