Thema Avond WV 1

Thema-avond Wonen en Verduurzamen

Als lokale NVM-makelaar weten wij dat u als huizenbezitter diverse woonvragen heeft. Hoe verhuis ik bijvoorbeeld van mijn grote huis naar een levensloopbestendige woning, wat zijn de mogelijkheden voor starters en leiden hoge energieprijzen tot meer vragen over het verduurzamen van de woning.

Daarnaast zijn woningzoekers vaak benieuwd wat er financieel wel of niet haalbaar is, wat de voorwaarden en regels zijn bij het uitbrengen van een bieding en wat ze kunnen verwachten van het aankomende huizenaanbod in Groesbeek en haar directe omgeving.

Om u van informatie over deze én andere vraagstukken te voorzien, nodigen wij u graag uit op dinsdag 17 mei 2022 vanaf 18:30 uur in Cultureel Centrum De Mallemolen in Groesbeek. Om 19:00 uur zal de thema-avond van start gaan.

Op deze avond komen er verschillende onderwerpen aan bod voor u als geïnteresseerde huizenbezitter of woningzoeker: vragen over uw woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkheden of het aankomend woningaanbod en het notarieel vastleggen van hetgeen dat met uw woning te maken heeft.   

Wilt u hier graag bij aanwezig zijn? Meld u dan via onderstaande knop aan en laat uw contactgegevens achter. Wij bevestigen in een antwoordmail uw deelname en verwelkomen u graag op deze thema-avond!