Default Image

Start verkoop 27 woningen De Tichel donderdag 18 maart!

Mooi gelegen langs de Kloosterstraat, Gooiseweg en Aelbert Cuypweg in Groesbeek komen 31 energieneutrale koop en huurwoningen* in diverse typen. De (digitale) verkoop van de 27 koopwoningen start op donderdag 18 maart a.s. om 12.00 uur. Meer informatie over de digitale verkoop en hóe je straks kunt inschrijven, volgt in de volgende nieuwsbrief!

In De Tichel komt een gevarieerd aanbod van hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en patiowoningen (levensloopbestendig).

Je woont hier in het centrum van het bourgondische Groesbeek. Midden in een heuvelachtige en bosrijke omgeving én heeft ook nog eens alle (stadse) voorzieningen binnen handbereik. De woningen zijn zorgvuldig ontworpen. Door kleurnuances in de gevels hebben de verschillende woningtypen een eigen karakter. De kleuren zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat er een mooi geheel ontstaat.

*De verhuur van de 4 huurwoningen start op een later moment. 

Digitale verkoop
De voorbereiding voor de verkoop is in volle gang. Het is bijna zover. Vanwege alle corona maatregelen verloopt de inschrijving volledig digitaal en dat betekent dat op 18 maart a.s. de verkoopbrochure en alle andere documentatie alleen digitaal beschikbaar is. Natuurlijk kan je bij HV Makelaardij terecht voor vragen, nu én straks als de verkoop is gestart.

Alle woningen staan op de website | bewaar jouw favoriete woning(en)
De website van De Tichel heeft een update gehad! Vanaf nu staat het volledige aanbod van de koopwoningen op de website gepresenteerd. Ga naar de klikbare kaart en kijk welke woning bij jou past en bewaar jouw favoriet(en) in je eigen account. Jouw voorkeuren kan je doorlopend aanpassen. 

Heb je al een account? Log in en ga naar Woningselectie.
Nog geen account op de website? Maak er dan snel en eenvoudig één aan. Account aanmaken.

In de volgende nieuwsbrief staan de indicatieve verkoopprijzen per woningtype. Vanaf start verkoop op 18 maart a.s. zijn alle verkoopprijzen per bouwnummer beschikbaar. 

Alle voordelen op een rij
Een woning kopen in De Tichel betekent comfortabel wonen in een nieuwbouwwoning. De woningen voldoen aan alle moderne eisen van deze tijd. Wij gaan op het gebied van duurzaamheid zelfs nog een stapje verder: de woningen in De Tichel zijn namelijk energieneutraal.

De voordelen op een rij:
Energieneutraal wonen
Zonnepanelen en een luchtwarmtepomp
Gasloos wonen
Vloerverwarming op de begane grond
Modern sanitair van Villeroy & Boch
Een geweldige leefomgeving bij het centrum én de natuur van Groesbeek

Wat zijn jouw favoriete woningen? Plaats ze in jouw account op de website. Voorkeuren kan je doorlopend wijzigen.

In de volgende nieuwsbrief staan de indicatieve verkoopprijzen per woningtype. Vanaf start verkoop op 18 maart a.s. zijn alle verkoopprijzen per bouwnummer beschikbaar. 

Vragen?
Uiteraard kunt u bij ons terecht voor vragen, nu én straks als de verkoop is gestart.