Default Image

Samen voor een fijne buurt

Rond deze tijd van het jaar gaat het nu even niet over bankzaken, maar over gezelligheid, samenzijn en naar elkaar omkijken. Bij Regiobank doen we dat door ons steentje bij te dragen aan een fijne buurt. Een opknapbeurt voor het buurthuis, een fijne speeltuin in de buurt of een duofiets voor minder mobiele buurtbewoners. Stuk voor stuk buurtwensen die, dankzij de hulp en inzet van Regiobank, zijn uitgekomen.

Geef uw wens aan ons door
Heeft u ook een wens voor uw buurt? Geef die dan aan ons door. Bij ons kantoor vindt u een wenskaart. U kunt daar uw wens voor de buurt op schrijven. Komend jaar laat Regiobank er een aantal in vervulling gaan. Wilt u uw wens online doorgeven? Kijk dan op regiobank.nl/buurtwens.

Als u tussen 18 december 2021 en 31 januari 2022 uw buurtwens indient, dan laten wij deze mogelijk komend jaar in vervulling gaan via onze programma’s Samen voor de buurt of het VoordeBuurt Fonds. Bekijk ook de actievoorwaarden.

Waarom wij ons inzetten voor een leefbare buurt
Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. RegioBank speelt al meer dan 100 jaar een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers, Zelfstandig Adviseurs en partners. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.