Default Image

RegioBank opnieuw hoogste waardering volgens onderzoek van de Consumentenbond

Op 7 september heeft de Consumentenbond de resultaten van de Bankenmonitor 2020 gepubliceerd. Met een 9,4 komt RegioBank het beste uit de bus, in het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek van de Consumentenbond. Dit is de vierde keer op rij dat RegioBank op de eerste plek eindigt.

RegioBank scoort op alle fronten het hoogste cijfer. Een 9,4 voor de algemene tevredenheid, een 8,7 voor service én voor internet- en mobiel bankieren en een 8 voor de kosten. Wij zijn enorm trots op dit resultaat.

RegioBank viert dit jaar haar honderdjarige bestaan. Daarom voelt het extra bijzonder om weer verkozen te worden tot bank met de hoogste tevredenheid. Het laat zien dat onze missie om dichtbij en in de buurt te bankieren aanslaat. Onze app behoort tot één van de modernste mobiel bankieren apps. Wij zijn blij dat consumenten dat ook weten te waarderen naast het persoonlijk contact.

RegioBank maakt zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Samen investeren wij in een beter Nederland.

Bij RegioBank/HV wordt u geholpen door uw lokale Zelfstandig Adviseur die u kent en weet wat er speelt in de omgeving. U kunt bij ons gewoon binnen lopen en zo meteen uw geldzaken regelen. Een afspraak maken is in deze periode echter gewenst.

Wilt u meer informatie? Loop eens binnen bij RegioBank/HV Assurantiën, Dorpsstraat 22 in Groesbeek. U bent van harte welkom!  U kunt ook bellen naar 024-3975755 of mailen naar info@hvassurantien.nl