Tv Beeld Vertrouwd Gezicht In De Buurt 1920x1080px  HR

RegioBank is en blijft de bank in de buurt

RegioBank is al ruim 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten in dorpen en kleine steden. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Daar is Regiobank/HV er één van.

Het vertrouwde gezicht blijft
Terwijl grootbanken uit het straatbeeld verdwijnen, blijft RegioBank het vertrouwde gezicht in de buurt. Klanten kunnen gewoon binnenlopen en hebben een vast aanspreekpunt voor al hun financiële zaken. Ze kunnen vertrouwen op deskundig advies, dat past bij hun persoonlijke situatie. Voor RegioBank is het fysiek aanwezig zijn van groot belang. De bank is al ruim 100 jaar de persoonlijke bank in de buurt voor de hele familie. En dat blijven ze ook. Met de uitbraak van de coronapandemie zijn grootbanken versneld overgegaan tot het terugbrengen van hun kantorennetwerk. RegioBank beweegt tegen deze stroom in. En wil zelfs uitbreiden en meer Zelfstandig Adviseurs verwelkomen.

Klanten waarderen persoonlijk contact
“Wij zijn ervan overtuigd dat dichtbij de klant zijn, bijdraagt aan een goede relatie met de klant. Wij zijn er voor onze klanten en willen laagdrempelig blijven. Even een buitenlandse overboeking doen omdat mensen dit spannend vinden, hulp bij Internet Bankieren of het installeren van de Mobiel Bankieren app, wij nemen de tijd. Eigenlijk bieden we het beste van twee werelden. En in deze tijd, waarin grootbanken hun filialen sluiten, merken we dat er veel behoefte is aan persoonlijk contact met iemand die je situatie kent en aan wie je vragen kunt stellen. Wij blijven die bank voor onze klanten. Ook in de toekomst kunnen mensen dus gewoon bij ons binnenlopen. Klanten waarderen onze persoonlijke dienstverlening. Niet voor niks werd RegioBank in 2021 voor de vierde keer uitgeroepen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. Ook krijgt RegioBank al vijf jaar op rij de hoogste waardering in het onderzoek van de Consumentenbond. In 2021 gaven klanten RegioBank een 9,7 voor algemene tevredenheid.”, aldus Regiobank/HV.

Over RegioBank
RegioBank is al ruim 100 jaar actief in de buurt. In dorpen en kleine steden zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank een vertrouwd gezicht. Zij kennen hun klanten en weten hoe belangrijk een leefbare buurt is waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Om het buurtgevoel te vergroten steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten. En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.