Tv Beeld Liggend Merkcampagne Lokaal En Digitaal  HR 2

RegioBank: binnenlopen in Groesbeek voor hulp bij bankieren

Vast contactpersoon bij bank essentieel voor 1,7 miljoen Nederlanders

HV Regiobank in Groesbeek bedient haar RegioBank-klanten nog altijd digitaal én lokaal. Hier kan iedereen altijd bij een vast contactpersoon naar binnenlopen voor persoonlijk advies. Een wens van maar liefst 1,7 miljoen Nederlanders, zo blijkt uit recent onderzoek van De Nederlandsche Bank. Daarnaast draagt persoonlijk contact ook bij aan de leefbaarheid in de buurt.

Door nauw samen te werken met honderden zelfstandig adviseurs die kantoorhouden in dorpskernen en kleine steden, weet RegioBank haar deuren open en toegankelijk te houden. Met 443 vestigingen heeft RegioBank samen met haar zelfstandig adviseurs de meeste bankkantoren in dorpen en kleine steden in Nederland. Lokaal organiseren zij onder andere workshops veilig online bankieren en nemen de medewerkers klanten bij de hand die hulp nodig hebben met digitaal bankieren.

De buurtzame bank
HV Regiobank en de medewerkers kennen de buurt goed en weten wat er speelt. Zo zorgen zij voor een deskundig en passend advies. Daarnaast ondersteunen ze samen met RegioBank initiatieven die de lokale betrokkenheid en leefbaarheid bevorderen.

“Wij willen onze buurt leefbaar houden en vinden dat voorzieningen zoals een school, een bakker en een bank moeten blijven bestaan in Groesbeek. Bij het bankkantoor ontmoeten mensen uit de buurt elkaar, dat beïnvloedt de sociale cohesie. Daarom zetten we ons vanuit RegioBank in voor mooie initiatieven die de sociale en economische vitaliteit bij ons in de buurt stimuleren. ” zegt Cillessen

Over RegioBank
RegioBank is al ruim 100 jaar actief in de buurt. In dorpen en kleine steden zijn de zelfstandig adviseurs van RegioBank een vertrouwd gezicht. Zij kennen hun klanten en weten hoe belangrijk een leefbare buurt is waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En zet de bank haar kennis van de regio in om lokale ondernemers te helpen met de juiste financiering. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Angelie Cillessen
HV Regiobank
Dorpsstraat 22, 6562 AB Groesbeek
Tel. nummer: 024-397 5755