Default Image

Informatiekrant Zorg en Ondersteuning Berg en Dal

De Informatiekrant Zorg en Ondersteuning in Berg en Dal 2021 wordt deze week tezamen met De Rozet verspreid! Deze uitgave voorziet u van informatie over het Sociaal Team, Buurtgezinnen, Burgerparticipatie en Inloop- en ontmoetingsplekken binnen de Gemeente Berg en Dal. Als HV Assurantiën en zelfstandig adviseur van RegioBank hebben wij bijgedragen aan het tot stand komen van deze informatiekrant. Hieronder lees je ons artikel.

Bij HV staat een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Dankzij ons team van enthousiaste adviseurs kunnen wij u een optimale dienstverlening garanderen. Wij adviseren zowel aan particuliere als aan zakelijke klanten. HV staat dan ook garant voor een professioneel advies op maat.

Wij luisteren naar uw wensen en brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u de juiste keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken.

RegioBank is een bank voor de hele familie. Sparen voor uw (klein)kinderen voor later? Dit kan met de populaire Zilvervloot Rekening. Met een bonus die kan oplopen tot 10% bij 10 jaar sparen!

Tevens maken wij ons als zelfstandig adviseur van RegioBank hard voor een leefbare buurt en zetten we graag een stapje extra. Wat speelt er echt in de buurt en hoe zouden we kunnen helpen?

Het VoordeBuurt Fonds is een nieuw initiatief van RegioBank en het Oranje Fonds. Het steunt lokale projecten die gericht zijn op het vergroten van de verbinding en leefbaarheid van de buurt. Wij doen daarom graag een oproep: heeft iemand een initiatief dat zich richt op het structureel vergroten van lokale verbinding in de buurt? Neem dan contact met ons op! Dan onderzoeken wij samen de mogelijkheden voor een aanvraag bij het VoordeBuurt Fonds.

Voor vragen of advies kunt u gewoon binnenlopen of een afspraak maken. U bent van harte welkom!

Meer informatie? Bekijk dan ook: https://themanieuws.nl/app/publication/SDBED211/8654