Makelaardij

MAKELAARDIJ

No cure, no pay - HV Makelaardij 

Woning verkopen? No cure, no pay!

 
 

Als NVM-makelaar staan wij garant voor flexibiliteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Een huis aan- of verkopen via HV Makelaardij is een ABC-tje:

  1. Wat u van ons mag verwachten
    Als u de verkoop van uw woning aan ons overlaat worden alle gemaakte afspraken schriftelijk vastgelegd. “No cure no pay” wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijk verkocht is (de zogenaamde courtage). Deze courtage wordt op maat vastgesteld. Op deze wijze weet u precies wat u van ons mag verwachten. Verder houden wij u natuurlijk ook op de hoogte van alle vorderingen.

  2. De presentatie van uw woning
    Er zijn verschillende manieren om een huis te presenteren. U kunt hierbij denken aan: internet (zowel via onze website als via Funda, adverteren in kranten, een bord in uw tuin of een presentatie in de etalage van ons kantoor. 

  3. De onderhandelingen
    Al tijdens het eerste gesprek wordt er in samenspraak met u een vraagprijs bepaald. Op het moment dat er serieuze biedingen komen zullen wij deze met u bespreken en wij zullen u adviseren over de te volgen strategie. Uiteindelijk zal dit leiden tot een resultaat waarmee u tevreden kunt zijn.

U wilt een huis aan- of verkopen? Neem dan contact met ons op.Op de hoogte blijven van ons laatste aanbod?

Vul dan ons koopwoning of huurwoning alarm in en wordt kosteloos op de hoogte gehouden van de laatst toegevoegde woningen.

Koopwoning alarm Huurwoning alarmOnze beoordelingen

Lees onze beoordelingen