WELKOM bij hv

Hét moment om een huis te kopen


huis kopen met aankoopmakelaarNu de woningmarkt weer volop mogelijkheden biedt, is dit wellicht hét moment om je eigen droomhuis te kopen. Misschien heb je zelfs al een leuk huis op het oog! Er staan immers momenteel volop interessante koopwoningen en appartementen te koop. In en rondom Malden en Nijmegen, of in de omliggende dorpen, waar het prachtig wonen is.

Als je overweegt om een huis te kopen in de regio Groesbeek, Mook, Middelaar, Plasmolen, Malden, Beek, Berg en Dal, Gennep of Milsbeek, dan ben je bij HV Makelaardij aan het juiste adres.

Meer weten? Neem contact met ons opKennis en advies van HV Makelaardij

Het lijkt misschien eenvoudig om een huis te kopen, maar in de praktijk blijkt dat toch een stuk ingewikkelder dan je denkt. Voor alle financiële rompslomp die erbij hoort, mis je al snel de noodzakelijke kennis. En dat kan je veel extra tijd en geld kosten.

Daarom is het verstandig om bij de aankoop van een woning een aankoopmakelaar Nijmegen in de arm te nemen. Een makelaar die jouw belangen behartigt, en die thuis is in alle zaken waar je als koper rekening mee moet houden, zoals de staat van het huis, de omgeving, het koopcontract en natuurlijk de prijs van het pand.

De juiste makelaar

Een van de belangrijkste criteria voor een aankoopmakelaar in Nijmegen, is uiteraard dat hij bekend is met de regio. Dat hij goed op de hoogte is van de buurt of wijk waar jij een koopwoning zoekt. Zoals HV makelaardij, die alles weet over winkels en scholen in de buurt, actuele prijsontwikkelingen en lokale regelgeving. Want dat zijn zaken die meetellen! En met die specifieke kennis kunnen we je goed adviseren over prijs, locatie en bouwtechnische zaken bij koopwoningen. Uiteraard letten we daarbij ook op alle bijkomende zaken, die je zelf wellicht over het hoofd ziet in je enthousiasme.

Een huis kopen met een aankoopmakelaar

Het kopen van een huis of appartement is een ingrijpende beslissing, waar je gelukkig niet alleen voor staat. Je aankoopmakelaar heeft de juiste expertise om het gehele aankooptraject te begeleiden, van het onderhandelen tot en met de notariële overdracht. Met zijn kennis van zaken weet hij precies waar hij rekening mee moet houden in de onderhandeling, én in de aanvullende voorwaarden. Zodat hij er vaak een lagere aankoopprijs uit weet te slepen.

Maar ook andere zaken, zoals opties, ontbindende voorwaarden, en besparingen inzake notaris, taxateur en hypotheekadvies spelen mee. Ook die zijn van belang bij de aankoop van je droomhuis!

HV Makelaardij - hulp bij alle relevante zaken

Je aankoopmakelaar verzorgt de inspectie, stelt een gratis waardebepaling van het huis op en hij kan je adviseren of een bouwtechnische keuring raadzaam is. En daarnaast geeft hij advies over kadastrale gegevens, bestemmingsplannen en milieuzaken. Veel om aan te denken!

Geïnteresseerd in ons aanbod? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek. Als gecertificeerde register- en NVM Makelaar, staat HV garant voor een professioneel advies op maat, terwijl ons team van enthousiaste medewerkers je een optimale dienstverlening biedt.