Gratis Waardebepaling

U wilt een gratis waardebepaling aanvragen?

Wilt u weten wat uw woning waard is?gratis-waardebepaling
Dan kunt u gebruik maken van onze service.

Waar wordt op gelet bij een waardebepaling?
Bij een waardebepaling wordt gelet op de afmetingen van uw woning, de kadastrale gegevens en een aantal referentiewoningen. Aan de hand van deze gegevens wordt er een vraagprijsadvies voor uw woning opgesteld. Dit geeft u extra informatie die kan worden gebruikt bij het in de verkoop zetten van uw woning.

Wat kost een waardebepaling bij HV?
Een waardebepaling van HV Makelaardij is geheel vrijblijvend en gratis. We komen graag bij u langs om samen met u te kijken naar de waarde van uw huis.
  
Het verschil met een taxatie
Een waardebepaling is een verklaring met daarin de verwachte verkoopwaarde en een vraagprijsadvies opgesteld door een NVM makelaar. Dit is een goede manier om erachter te komen waar je als potentiële huisverkoper aan toe bent. Een taxatie daarentegen is een officieel rapport dat nodig is voor o.a. een hypotheekaanvraag. Meer weten over een taxatie? Dat kan! HV Makelaardij verzorgt namelijk ook officiële taxatierapporten.

"Wij waren benieuwd naar de huidige marktwaarde van ons huis, dus klopten we bij HV Makelaardij aan voor een gratis waardebepaling. De Makelaar wist ons tijdens een afspraak bij ons thuis te vertellen wat de te verwachten verkoopwaarde van onze woning was. Bovendien stelde hij ook samen met ons een vraagprijsadvies op. Dankzij de waardebepaling weten wij nu waar we aan toe zijn en wat onze bestedingsruimte is voor ons nieuwe huis. Bedankt HV Makelaardij!" - B. Jansen.

 

Gratis waardebepaling aanvragen

Ja, ik wens een vrijblijvende waardebepaling van mijn woning. 

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Omschrijving*