Zorgverzekeringen

HV Zorgverzekeringen

Uw zorg verzekeren

Bij HV Zorgverzekeringen staat het persoonlijke contact met u als klant centraal. Wij hebben contracten met diverse zorgverzekeraars, met de voor u gunstigste condities.

Op collectiviteitsgebied doet HV Zorgverzekeringen veel zaken met CZ Zorgverzekeringen. CZ biedt voor collectiviteiten hoge kortingen op zowel de hoofdverzekering als de aanvullende verzekeringen en verstrekt ruimere dekkingen zoals bijvoorbeeld bij fysiotherapie en 100% vergoeding voor orthodontie tot 22 jaar.

Verzekerden die reeds bij CZ verzekerd zijn kunnen het gehele jaar tussentijds overstappen naar de collectiviteit met alle voordelen de hierbij horen. Al met al kan HV Zorgverzekeringen u een onafhankelijk en eerlijk advies geven en heeft hierbij de keuze uit meerdere landelijk bekende zorgverzekeraars.

Zorgen voor uw verzekering

Ook voor uitzendorganisaties en detacheringsbureau's met buitenlandse werknemers hebben wij aantrekkelijke collectieve zorgverzekeringen waarbij het 'eigen risico' volledig kan worden afgekocht tegen een geringe premie. Vraag naar onze mogelijkheden of maak direct een afspraak.

Meer over onze verzekeringen →

Waarom HV Zorgverzekeringen?


  • HV Zorgverzekeringen heeft ruim 25 jaar ervaring op zorgverzekeringsgebied.
  • HV Zorgverzekeringen geeft onafhankelijk persoonlijk advies.
  • HV Zorgverzekeringen biedt mogelijkheden voor een individuele zorgverzekering maar ook voor een collectieve zorgverzekering.
  • HV Zorgverzekeringen biedt ook de mogelijkheid voor een goede VerzuimVerzekering.
  • HV Zorgverzekeringen is makkelijk bereikbaar.
  • HV Zorgverzekeringen verzekert zorgzekerheid!

Welke zorgverzekering?

Naast individuele zorgverzekeringen is HV Zorgverzekeringen gespecialiseerd in collectieve zorgverzekeringen. Collectieve zorgverzekeringen zijn zowel voor de werkgever als werknemer gunstig.
Ook de eventuele gezinsleden profiteren hierbij mee.


Premieberekening

Met alle werkgevers zijn aparte afspraken gemaakt over de premie. U hebt wel het collectiviteitsnummer nodig van uw werkgever. Dit kunt u navragen bij uw werkgever.

Ook kunt u hier een offerte aanvragen of direct een collectieve zorgverzekering sluiten. Ook hiervoor hebt u een collectiviteitsnummer nodig.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de Collectieve CZ Zorgverzekering van uw bedrijf, instelling, Vereniging of Ouderenbond.

In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een beeld van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Bel ons op 024-3975755 

Of bereken uw premie:
  
Premie berekenen

Bent u reeds bij CZ verzekerd dan gaat de premiekorting direct in. Dit kan het gehele jaar door per lopende datum. Reageer hiervoor d.m.v. het antwoordformulier via het logo hiernaast (info/aanmelden) en uw aanmelding zal zo spoedig mogelijk verwerkt worden.

Lees hier meer over de voordelen van HV zorgverzekeringen.