Verzekeren

 

←   Meer over onze zorgverzekeringenMeer over onze verzekeringen  →

 

 

 
HV Verzekeringen 

Onze professionele organisatie heeft vanaf haar oprichting ruim 20 jaar geleden een duidelijk doel voor ogen gehad. Een doel dat we niet alleen uitdragen aan de hand van drie pijlers, maar ook waarmaken. Het maakt ons werk leuk en de relatie met de klant bestendig.

 

De drie pijlers van HV Assurantiën: 

Helderheid

Geen ondoorzichtige of onnodig ingewikkelde constructies, maar een heldere eenvoudige aanpak is wat u van ons mag verwachten. Vanwege onze onafhankelijke positie die we in de markt innemen op het gebied van complete financiële dienstverlening, maken wij samen met u een heldere analyse van uw persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen. De realisatie van uw wensen en doelstellingen wordt samen met u ingevuld op een manier die voor iedereen begrijpelijk is.

Kwaliteit

In deze tijd van vluchtige social media heeft u wellicht behoefte aan deskundig advies over schade-verzekeringen (zowel particulier als zakelijk) en andere risico’s, zoals ziekte en arbeidsongeschiktheid, overlijden en aanvullende pensioenvoorzieningen. En niet te vergeten de zorgverzekering zowel individueel als collectief. U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres; onze gespecialiseerde adviseurs staan altijd voor u klaar om goede en duidelijke adviezen te geven. De actuele ontwikkelingen zijn bij ons bekend en u profiteert van deze kennis. Kwaliteit staat immers voorop!

Betrouwbaarheid

Om samen een doel te bereiken is een goede relatie tussen klant en adviseur een absoluut vereiste. Voorwaarde voor een blijvende relatie is vertrouwen. Vertrouwen moet je verdienen en niet beschamen. Uw vertrouwen –die zekerheid heeft u – zijn wij dubbel en dwars waard. We maken waar wat we beloven en beloven niets wat we niet waar kunnen maken.

Wij zijn op geen enkele wijze gebonden aan een verzekeringsmaatschappij. Hierdoor is het voor ons mogelijk om te kiezen uit de producten van een groot aantal aanbieders en u zo steeds een passende aanbieding te doen. Waar mogelijk kunnen wij deze producten in de volmachten van ons eigen huismerk Lancyr HV onderbrengen.

In een persoonlijk gesprek krijgt u een uitstekend idee van onze mogelijkheden.